Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinemørbrad i pikantsovs

Svinemørbrad i pikantsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Clemens

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.Bacon i tern
450 – 650 g .vinemørbrad/filet (må gerne være marineret)
1 glaschampignon skiver
1 ds.hakkede tomater
1 stort bæger Buko Pikant ost 300g (eller 2 små a’ 200g)
2.5 dl.madlavnings eller piskefløde
1-2 Spsk.Paprika
 Salt
 peber
 Evt.lidt peberfrugt skåret i tern
 
Opskrift:
Et ovnfast fad, smøres med lidt stegemargarine.
Bacon steges i panden og fordeles derefter i bunden af det ovnfaste fad.
Svinemørbrad skæres i skiver af ca. 2 centimeters tykkelse og steges derefter kort på begge sider, mørbrads stykkerne fordeles i det ovnfaste fad over baconen.
Champignonerne steges kort i panden og tages derefter fra og lægges på en tallerken. De hakkede tomater hældes på panden ved middelvarme og Buko pikantosten tilsættes sammen med fløden. Der røres forsigtigt rund mens osten smelter.
Efterfølgende tilsættes paprikaen og friskkværnet salt og peber, champignon og evt. peberfrugt hvorefter sovsen simrer en 5 minutters tid ved svag varme.
Sovsen hældes i det ovnfastefad over bacon og mørbrads stykkerne.
Har man en rest ost/revet ost i køleskabet…….. eller elsker man bare smeltet ost, så kan dette med fordel drysses over retten.

Fadet sættes i ovnen ved 200 grader (180 ved varmluft) i 25 minutter.

Serveres med Pasta Penne, Skruer eller spaghetti
Og evt. salat og miniflutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 2847 gange,
og udskrevet 205 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu