Blødkogte æg

Blødkogte æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 pr person

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Henrik Due

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 æg M/L
 Vand
Opskrift:
Kom æg i gryden og kom vand i til ægget er dækket.
Bring vandet i kog og når vandet koger fjernes gryden fra varmen.
Lad gryden med æg og vand stå i 3 minutter og skyl derefter ægget med koldt vand.

Med denne metode behøver man ikke at prikke hul i ægget for at undgå at ægget flækker. Man sparer også energi, og hviden bliver knap så sej som hvis man kommer æg i kogende vand. 3 minutter passer med at hviden er kogt og blommen er flydende. Juster tiden alt efter hvordan du selv foretrækker dit æg.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på blødkogte æg

karakterer:
Opskriften er vist 2936 gange,
og udskrevet 45 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu