Blødkogt æg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vandet bringes i kog.
Ægget lægges på en ske og puttes i gryden. Kog i ca. 6 minutter. Tips: 6 minutter passer på M/L æg, kogetiden variere alt efter størrelse. |
|
Opskriften er vist 648700 gange,
og udskrevet 767 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (327 stemmer) |
|
Kommentarer James Pedersen - 2019-01-13 10:28:33 6 minutter passer hvis man lige giver dem koldt vand umiddelbart efter. HR - 2017-05-01 14:01:35 som andre skriver 4 1/2 min for L/M Amina - 2017-04-08 13:29:40 Håber at det virker Hassan - 2017-03-12 09:46:20 6 minutter er for meget René - 2017-02-26 16:13:41 Jeg gav mine æg 5 min. ( M/L ) og det var lige lidt til den gode side. Så er glad for jeg ikke gav dem 6 min.. for så var de nærmere hårdkogte. så 4½ min vil være præsis Ægbert - 2017-01-15 15:34:22 5:55 til m/l æg, så bliver det perfekt. HR - 2017-01-07 17:02:56 6 minutter er for længe. 4 1/2 minut er perfekt anonym - 2016-11-09 13:33:47 jeg fulgte opskriften men det bliv hårdkogt Mig - 2016-04-09 07:32:07 Min mor har snart fødselsdag jeg vil bage dem til hende det fortjener hun mig - 2016-02-16 08:53:30 det smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne