Blødkogt æg

Blødkogt æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Person 1 Person
Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Blødkogt æg, billede 4 Blødkogt æg, billede 1 Blødkogt æg, billede 2 Blødkogt æg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Opskrift:
Vandet bringes i kog.

Ægget lægges på en ske og puttes i gryden.

Kog i ca. 6 minutter.

Tips:

6 minutter passer på M/L æg, kogetiden variere alt efter størrelse.





karakterer:
Opskriften er vist 648700 gange,
og udskrevet 767 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (327 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 416 (99 kcal)
KJ pr. Person 416 (99 kcal)
Vægt ialt 70 gram
Vægt pr. Person 70 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 595 KJ (141 kcal)
Protein 12.6 gram
Fedt 9.9 gram
Kulhydrat 0.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-01-13 10:28:33
6 minutter passer hvis man lige giver dem koldt vand umiddelbart efter.

  -   2017-05-01 14:01:35
som andre skriver 4 1/2 min for L/M

  -   2017-04-08 13:29:40
Håber at det virker

  -   2017-03-12 09:46:20
6 minutter er for meget

  -   2017-02-26 16:13:41
Jeg gav mine æg 5 min. ( M/L ) og det var lige lidt til den gode side. Så er glad for jeg ikke gav dem 6 min.. for så var de nærmere hårdkogte. så 4½ min vil være præsis

  -   2017-01-15 15:34:22
5:55 til m/l æg, så bliver det perfekt.

  -   2017-01-07 17:02:56
6 minutter er for længe. 4 1/2 minut er perfekt

  -   2016-11-09 13:33:47
jeg fulgte opskriften men det bliv hårdkogt

  -   2016-04-09 07:32:07
Min mor har snart fødselsdag jeg vil bage dem til hende det fortjener hun

  -   2016-02-16 08:53:30
det smager godt