Farfalle med skinke og spinat
Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Victor Schmidt Indsendt : Red : |
|
|
Kog farfallen efter anvisning på emballagen. Hæld vandet fra i et dørslag.
Steg farfalle, skinketern, peberfrugt og spinat i olien i 5-10 minutter. Tilsæt ost og hvidløgspulver. Rør indtil osten er smeltet. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 3038 gange,
og udskrevet 43 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne