Kalle æggekage med fyld

Kalle æggekage med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Kalle

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
12 æg
10-12 kartofler kogte
3 pk.røget bacon i skiver
3 ds.cocktailpølser
1 glaschampignon
1 glasperleløg
10-20 fedsyltede hvidløg
1.5 dl.fløde
2.5 dl.sødmælk
 Lidtsmør
1 tsk.salt
 Peber
 
Opskrift:
Steg bacon skiverne i smør på en pande til de er gyldne og sprøde, læg dem herefter på et tallerken el. lignende til afkøling.

Slå de 12 æg ud i en passende stor skål, fyld mælk, fløde, salt og peber i skålen og pisk det sammen til en jævn masse.

smør ovnens bradepande med smør og hæld æggemassen i bradepanden, fordel kartofler, cocktailpølser, champignon og perleløg i æggemassen og læg til sidst de stegte baconskiver ovenpå, sæt bradepanden i ovnen ved ca 180 grader C. i en halv times tid, til massen er nok og ser let gylden ud, herefter tages bradepanden ud.

Skær purløgene i 3/4 - 1 cm stykker og drys dem over æggekagen.
Serveres direkte i bradepanden
Kan evt nydes med soyasovs og/eller ketchup





karakterer:
Opskriften er vist 4284 gange,
og udskrevet 72 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu