Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling med pesto/Parmesan

Kylling med pesto/Parmesan , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Tine Holmkvist

Indsendt :





Ingredienser:
2 Kyllingebryst
 Grøn pesto
 Revet Parmesan
 
0.5 tsk.Salt
0.5 tsk.Peber
1 tsk.Karry
 Olie eller smør
 


Opskrift:

Krydderierne varmes på en pande med olie eller smør.
Kyllingen kommes på, og lynsteges. (skal bare lige have farve af karryen) Ca 1 minut på hver side
Når det er lynstegt, Puttes det i et fad, hvor det toppes det med Pestoen der bare lige skal dække toppen af kyllingen, og derefter drysses et fint lag Parmesan på

Kommes i ovnen ved 200 grader alm ovn i 20 minutter.

* Kan serveres med ris eller pasta




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (13 stemmer)

Opskriften er vist 1676 gange,
og udskrevet 39 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu