De perfekte frikadeller

De perfekte frikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1000 g.hakket svin/kalv
2 løg
1 fedhvidløg
2 æg
0.5 dl.øl, pilsner
3 spsk.hvedemel
3 spsk.havregryn
1 fintrevet gulerod
1 dl.mælk
2 tsk.salt
1 tsk.sukker
2 tsk.peber
 lidtsennep
 lidycitronsaft
1 knsp.chilipulver
 lidtMuskatnød, friskrevet
1 knsp.allehånde
 
Opskrift:
Rør først kødet sejt med salt og sukker. Riv guleroden på den fine side af et rivejern. Pres det meste af væsken ud af det. Riv, snit eller blend løget og hvidløget (meget fint).

Alle ingredienser blandes i kødet én af gangen (undtagen mælk). Mælk blandes i til sidst, og binder farsen sammen.
Lad farsen hvile en times tid og giv den en omrøring igen før stegning.

Steges i rigeligt smør på en pande, ved svag til middel varme.


karakterer:
Opskriften er vist 2119 gange,
og udskrevet 48 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu