Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































De perfekte frikadeller

De perfekte frikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.hakket svin/kalv
2 løg
1 fedhvidløg
2 æg
0.5 dl.øl, pilsner
3 spsk.hvedemel
3 spsk.havregryn
1 fintrevet gulerod
1 dl.mælk
2 tsk.salt
1 tsk.sukker
2 tsk.peber
 lidtsennep
 lidycitronsaft
1 knsp.chilipulver
 lidtrevet muskatnød
1 knsp.allehånde
 
Opskrift:
Rør først kødet sejt med salt og sukker. Riv guleroden på den fine side af et rivejern. Pres det meste af væsken ud af det. Riv, snit eller blend løget og hvidløget (meget fint).

Alle ingredienser blandes i kødet én af gangen (undtagen mælk). Mælk blandes i til sidst, og binder farsen sammen.
Lad farsen hvile en times tid og giv den en omrøring igen før stegning.

Steges i rigeligt smør på en pande, ved svag til middel varme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 1637 gange,
og udskrevet 39 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu