Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kåldolmere der er svære at modstå

Kåldolmere der er svære at modstå, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : coco66

Indsendt :



Ingredienser:
1 Hvidkålshoved
1 løg
500 g.hakket svinekød
3 gulerødder
1 æg
1 dl.oksebouillon
1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
1 tsk.paprika
2-3 spsk.hvedemel
 ribsgele
 
Opskrift:
Løget hakkes fint. gulerødder rives fint. I en røreskål tilsættes kødet sammen med gulerødder, løg, æg, mel, krydderier - bouillon tilsættes til passende konsistens.
stilles på køl.
Hvidkålshovedet sænkes i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Efter et par minutter tages kålhovedet op, og de yderste blade løsnes forsigtig. Vil de ikke slippe, så sænk kålen i vandet et par minutter mere. de yderste 6-8 blade lægges atter i det kogende vand i ca 5 min.

Bladende lægges til afdrypning, og en god skefuld fars lægges derefter på hvert blad, som pakkes omkring farsen. Bindes sammen med snor, og brunes i rigeligt smør på panden. Så tilsættes så meget af vandet kålen er kogt i, at det dækker lidt over halvdelen af dolmerene. Der tilsættes en oksebouillontern i vandet, låg lægges på og varmen skrues ned.

Efter ca 3/4 time tages dolmerene af panden, og saucen jævnes med Maizena, og smages til med ribsgele,salt og peber.



karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (19 stemmer)

Opskriften er vist 1068 gange,
og udskrevet 35 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu