Vanillefromage med lun frugtsauce
Hovedingrediens : Krydderurter - Vanille Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg husblas i blød i koldt vand i 5 min. Flæk vanillestangen og skrab kornene ud. Pisk hele æg, sukker og vanillekorn til en luftig masse. Vend forsigtigt tykmælken i blandingen.Træk husblasen op af vandet med det vand der hænger på. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblasen med 1 dl ad æggeblandingen,og rør det i resten af æggeblandingen. Pisk fløden stiv og vend den i. Skyl 6 portionsskåle i koldt vand og kom 2 dl fromage i hver. Stil dem i køleskab i 5 timer.
Kom vand, sukker og vanilleskal i en gryde. Bring det i kog under omrøring. Kog blandingen ved svag varme og under låg i 5 min. Tag gryden fra varmen. Rør kartoffelmel og vand i til en jævning og hæld den i sukkerlagen under omrøring. Vend bærrene i sukkerlagen. Lad frugtsaucen stå i 15 min, fjern vanilleskallen. Ved servering løsnes fromagerne i kanten med en kniv. Dyp skålene forsigtigt og et øjeblik i varmt vand. Vend fromagerne ud på portionstallerkner. Pynt med frugtsaucen. |
|
Opskriften er vist 25290 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne