Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vanillefromage med lun frugtsauce

Vanillefromage med lun frugtsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Krydderurter - Vanille

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Vanillefromage med lun frugtsauce, billede 4 Vanillefromage med lun frugtsauce, billede 1 Vanillefromage med lun frugtsauce, billede 2 Vanillefromage med lun frugtsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Fromage:
5 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
1 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
3 Hele æg, pasteuriseret 1 pasteuriseret æg vejer ca 50 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 dl. Tykmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sauce:
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1 spsk. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Blåbær. frosne. usukrede
100 gram Hindbær. dybfrost
   


Opskrift:

Læg husblas i blød i koldt vand i 5 min. Flæk vanillestangen og skrab kornene ud. Pisk hele æg, sukker og vanillekorn til en luftig masse. Vend forsigtigt tykmælken i blandingen.Træk husblasen op af vandet med det vand der hænger på. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblasen med 1 dl ad æggeblandingen,og rør det i resten af æggeblandingen. Pisk fløden stiv og vend den i. Skyl 6 portionsskåle i koldt vand og kom 2 dl fromage i hver. Stil dem i køleskab i 5 timer.

Kom vand, sukker og vanilleskal i en gryde. Bring det i kog under omrøring. Kog blandingen ved svag varme og under låg i 5 min. Tag gryden fra varmen. Rør kartoffelmel og vand i til en jævning og hæld den i sukkerlagen under omrøring. Vend bærrene i sukkerlagen. Lad frugtsaucen stå i 15 min, fjern vanilleskallen. Ved servering løsnes fromagerne i kanten med en kniv. Dyp skålene forsigtigt og et øjeblik i varmt vand. Vend fromagerne ud på portionstallerkner. Pynt med frugtsaucen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20817 gange,
og udskrevet 232 gange.


Energi:
KJ total 9317 (2218 kcal)
KJ pr. Pers. 1552 (369 kcal)
Vægt ialt 1217 gram
Vægt pr. Pers. 202 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 765 KJ (182 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 10.1 gram
Kulhydrat 19.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu