Vanillefromage med lun frugtsauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
  Fromage:
5 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
3 Hele æg, pasteuriseret 1 pasteuriseret æg vejer ca 50 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 dl. Tykmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sauce:
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Blåbær, frost 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Hindbær, frost
   
Energi:
KJ total 9232 (2198 kcal)
KJ pr. Pers. 1538 (366 kcal)
Vægt ialt 1212 gram
Vægt pr. Pers. 202 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 761 KJ (181 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 10.1 gram
Kulhydrat 19.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)