Kyllingebryst med Spinat og Ost

Kyllingebryst med Spinat og Ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Cocio87

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
100 g.bacon
4 kyllingebryster
1 løg
2 hvidløg
1 spsk.olie
500 g.frisk spinat
100 g.revet ost
 
Opskrift:
Steg bacon gyldent på en pande, og læg på en tallerken.

Brun kyllingen på panden og læg i et ovnfast fad.

Hak løg og hvidløg. Steg løgene bløde i olie på panden og tilsæt hvidløg og spinat. Varm til spinaten falder sammen og krydr med salt og peber.

Dyp væden af spinaten og læg over kyllingen i fadet. Drys med bacon og ost.

Varm ovnen op til 180 og bag 20 min.


karakterer:
Opskriften er vist 3482 gange,
og udskrevet 57 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu