Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
Gi dem et opkog, sluk for varmen og lad dem stå i vandet 20 min. Hæld vandet fra. Skær spidskålen i kvarte, fjern stokken og gi den et opkog, hæld vandet fra og lad den afdryppe godt.
Skær løg og porre i ringe. Hak persille.
Tryk vandet ud af den optøede spinat.
Filetere ørreden og skær hver file i 3 stykker.
Smør et ildfastfad med olie og start med
et lag af spidskål (1/3 blade). Læg 1/2 delen af kartoffelskiverne i som krydders let med salt/peber og pyntes med 1/2 delen af porre/løg og persille.
Hæld 1/2 delen af saucen over. Læg et lag af spidskål (1/3 blade).
Fordel ørredfileterne derover. Krydder med salt/peber og citron saft. Pynt med asparges/spinat.
Læg sidste lag spidskål og fordel kartoflerne derpå, krydder og pynt med porre/løg og persille. Hæld resten af saucen over. Drys mozzarella over. (Kan dog undlades)
Sættes i forvarmet ovn ved 200 grader i 40 min. ( Varmluft 180 grader )
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.1
(13 stemmer)
Opskriften er vist 5523 gange, og udskrevet 185 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider