Rosenkålsgratin med bacon og 2 oste

Rosenkålsgratin med bacon og 2 oste, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :     

Ingredienser:
1000 g.rosenkål
8 skiverbacon
3 dl.piskefløde
1 spsk.grov sennep
100 g.emmentaler
150 g.blåskimmelost
3 skiverlyst brød
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Rens rosenkål og kog dem i letsaltet vand i 5 minutter.
Læg rosenkålene i et ildfast fad.
steg bacon på en pande, og fordel dem på rosenkålene.
Rør fløde med sennep og revet emmentaler. Tilsæt salt og peber.
Fordel blandingen ovenpå rosenkål og bacon.
Brødet skæres i tern, og fordeles over retten sammen med blåskimmelosten.
Bages i ovnen ved 225 gr C i ca. 25 minutter.

Pas på med salt, da både bacon og skimmelost bidrager med den salte smag.
Jeg halverer rosenkål.
Server evt. med en salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 2171 gange,
og udskrevet 48 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu