Olien opvarmes i en stor gryde, og løg, peberfrugt og hvidløg svitses i 3 minutter. Tilsæt hakket oksekød, der steges under omrøring, til det er helt brunet.
Heri røres tomater, kidneybønner, bouillon, tomatpuré, sherry, chilipulver, krydderurter, spidskommen samt salt og peber, og det hele blandes godt. Bringes langsomt i kog og simrer under låg i 45-60 minutter under regelmæssig omrøring. Garneres med persille og serveres med friskkogt rigatoni.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1134 gange, og udskrevet 18 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider