Dampet rokkevinge med peberrodssmør

Dampet rokkevinge med peberrodssmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :     
Dampet rokkevinge med peberrodssmør, billede 4 Dampet rokkevinge med peberrodssmør, billede 1 Dampet rokkevinge med peberrodssmør, billede 2 Dampet rokkevinge med peberrodssmør, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.rokkevinge
1 dl.Sødmælk
2 dl.Fiskebouillon
 Salt
 Persille
 
 Peberrodssmør
100 g.smør
45 g.revet peberrod
 
 Frisk peberrod
 
Opskrift:
Fisken skæres i portionsstykker og lægges i en smurt pande. Hæld mælk og bouillon ved og evt. persillekviste. Bringes i kog og dames ved svag varme ca. 10 minutter til fisken er mør.

Smørret smeltes i en lille gryde, det må ikke brune, vend den revet peberrod heri.

Server fisken med kogte kartofler peberrodssmør og friskhøvlet peberrod på toppen.





karakterer:
Opskriften er vist 3706 gange,
og udskrevet 60 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu