Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt rokkevinge med bløde løg

Stegt rokkevinge med bløde løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :


Stegt rokkevinge med bløde løg, billede 4 Stegt rokkevinge med bløde løg, billede 1 Stegt rokkevinge med bløde løg, billede 2 Stegt rokkevinge med bløde løg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 løg
50 g.smør
 salt
 
1000 g.rokkevinge
 Salt
 Peber
 Hvedemel
50 g.smør
 
Opskrift:
Snit løgene og steg dem møre på en pande, krydr med salt, tages af og fisken steges på samme pande.

Skær den flåede rokkevinge i store portionsstykker, krydr med salt og peber og vend i mel. Steg stykkerne i smør 5-6 minutter på hver side.

Server med kogte kartofler,brunet smør, citron og agurkesalat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 2537 gange,
og udskrevet 52 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu