| |
|
Stegt rokkevinge med bløde løg
Stegt rokkevinge med bløde løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter
Hovedingrediens : -
Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok
Fryseegnet : Ikke afprøvet
Indsendt :
| |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog
|
|
3 | | løg3 løg | 50 | g. | smør50 g. smør | | | salt salt | | | | 1000 | g. | rokkevinge1000 g. rokkevinge | | | Salt Salt | | | Peber Peber | | | Hvedemel Hvedemel | 50 | g. | smør50 g. smør | | | |
| |
Snit løgene og steg dem møre på en pande, krydr med salt, tages af og fisken steges på samme pande.
Skær den flåede rokkevinge i store portionsstykker, krydr med salt og peber og vend i mel.
Steg stykkerne i smør 5-6 minutter på hver side.
Server med kogte kartofler,brunet smør, citron og agurkesalat.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 3393 gange, og udskrevet 55 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Hans - 2021-01-27 18:55:43 virkelig nem og velsmagende opskrift, første gang jeg har smagt rokkevinge, mums
|
|