Stegt rokkevinge med bløde løg

Stegt rokkevinge med bløde løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red:

Stegt rokkevinge med bløde løg, billede 4 Stegt rokkevinge med bløde løg, billede 1 Stegt rokkevinge med bløde løg, billede 2 Stegt rokkevinge med bløde løg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 løg
50 g.smør
 salt
 
1000 g.rokkevinge
 Salt
 Peber
 Hvedemel
50 g.smør
 
Opskrift:
Snit løgene og steg dem møre på en pande, krydr med salt, tages af og fisken steges på samme pande.

Skær den flåede rokkevinge i store portionsstykker, krydr med salt og peber og vend i mel. Steg stykkerne i smør 5-6 minutter på hver side.

Server med kogte kartofler, brunet smør, citron og agurkesalat.


karakterer:
Opskriften er vist 6638 gange,
og udskrevet 71 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Hans  -  2021-01-27 18:55:43
virkelig nem og velsmagende opskrift, første gang jeg har smagt rokkevinge, mums