Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Melormepasta med tomatsovs

Melormepasta med tomatsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Christian

Indsendt :



Ingredienser:
 Pasta:
100 g.melorme
100 g.hvedemel
2 æg
 Ekstra mel til æltningen
 
 Tomatsovs:
3 finthakkede løg
4 fedhvidløg
4 spsk.olivenolie
2 ds.flåede tomater
4 stilke frisk basilikum
2 stilke frisk timian
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Pasta:
Blend melorme i en tørblender eller en kryderiblender

Bland mel og melorme

Bland med de piskede æg og ælt indtil en uniform dej

Pak dejen ind i madfilm og sæt til side i 30 minutter

Kog pastaen i 3 minutter i let saltet vand


Tomatsovs:
Sauté løg i olivenolien indtil gennemsigtige og tilsæt hvidløg

Simmer i 10 min

Tilsæt flåede tomater og krydderier

Lad nu sovsen koge ind indtil ca. halv volumen

Server med frisk basilikum og revet parmesan


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (39 stemmer)

Opskriften er vist 600 gange,
og udskrevet 15 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Eske Haack  -  2018-10-09 09:58:28
Rigtig god opskrift, man opdager slet ikke melormene (5 ud af 5)