Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Kyllingeret

Kyllingeret , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Aana

Indsendt :





Ingredienser:
 Kylling (en hel eller 4 hele lår)
1-1.5 kg.Kartofler
 Løg
 Hvidløg
 Grøn Peber
1 ds.hakkede tomater
2.5 dl.fløde (gerne laktosefri)
 Salt
 Peber
 Kanel
 


Opskrift:

Skræl kartofler og skær dem i skiver, læg dem på et smurt ovnfast fad. Hak løg og hvidløg fint og drys over kartoflerne.Krydr med salt og peber. Skær peberfrugten i skiver og læg dem ovenpå kartoflerne, hæld 1 dåse hakkede tomater og fløde over. Kyllingen skæres i store stykker og krydres med salt og kanel. Lægges ovenpå kartoflerne med skindsiden nedad og steges i ovn v. 180 gr. varmluft i 30 min. Derefter tages det ud og kyllingestykkerne vendes og steges videre i 30 min.til.
Denne ret kan tilberedes med frosne kyllingelår på samme tidsplan.
Dertil en lækker kålsalat og flutes til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 480 gange,
og udskrevet 9 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu