Kyllingeret

Kyllingeret , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Aana

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kylling (en hel eller 4 hele lår)
1-1.5 kg.Kartofler
 Løg
 Hvidløg
 Grøn Peber
1 ds.hakkede tomater
2.5 dl.fløde
 Salt
 Peber
 Kanel
 
Opskrift:
Skræl kartofler og skær dem i skiver, læg dem på et smurt ovnfast fad. Hak løg og hvidløg fint og drys over kartoflerne. Krydr med salt og peber. Skær peberfrugten i skiver og læg dem ovenpå kartoflerne, hæld 1 dåse hakkede tomater og fløde over. Kyllingen skæres i store stykker og krydres med salt og kanel. Lægges ovenpå kartoflerne med skindsiden nedad og steges i ovn v. 180 gr. varmluft i 30 min. Derefter tages det ud og kyllingestykkerne vendes og steges videre i 30 min. til.
Denne ret kan tilberedes med frosne kyllingelår på samme tidsplan.
Dertil en lækker kålsalat og flutes til.





karakterer:
Opskriften er vist 3305 gange,
og udskrevet 75 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu