Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chokoladescones 03

Chokoladescones 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Cocio87

Indsendt :



Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
3 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 spsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Sigt alle de tørre ingredienser sammen og hak det kolde smør i.

Pisk æg og fløde sammen og vend det sammen med melet til en ensartet dej.

Hak chokoladen meget groft, og bland det i dejen. Sæt i køleskabet i 30 min.

Tril dejen til en tyk pølse, og skær i 12 ens stykker.

Sæt dem på en bageplade og pensl dem med mere fløde. Bag ved 220 grader i 12 min. Afkøl på en rist.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokoladescones

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (12 stemmer)

Opskriften er vist 1917 gange,
og udskrevet 30 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 12089 (2878 kcal)
KJ pr. stk. 1007 (239 kcal)
Vægt ialt 780 gram
Vægt pr. stk. 65 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1549 KJ (369 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 20.4 gram
Kulhydrat 41.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu