Pasta med røget laks og porcheret æg

Pasta med røget laks og porcheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Pasta:
250 g.tørret pasta
2 spsk.olivenolie
0.5 pottedild
 Salt
 peber
 
 Sauce:
1 lille løg
2 fedhvidløg
2 dl.fløde
1 dl.hvidvin
2 store håndfulde babyspinat
0.5 g.safran
150 g.røget laks
250 g.grønne asparges
125 g.cherrytomater
2 spsk.citronsaft
 olivenolie
 Salt
 hvid peber
 
 Porcheret æg:
4 æg
3 spsk.eddike
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Pasta:
Kog pastaen al dente. Hak dilden. Tilsæt olie og dild til den varme pasta, og smag til med salt og peber.

Sauce:
Rør safranen i vinen. Hak løg og hvidløg fint. knæk bunden af aspargesene og del dem i tre. Hak spinaten groft. Halver tomaterne. Skær laksen i strimler.

Sauter løg og hvidløg i olivenolie. Tilsæt vinen, og lad den reducere til det halve. Tilsæt fløde, og lad sovsen koge ved svag varme i ca. 10 minutter, til saucen begynder at tykner. Tilsæt asparges og spinat, og lad det koge med i tre minutter. Tilsæt laks og tomater, og lad det varme igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Pocheret æg:
Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes æggene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag æggene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 1864 gange,
og udskrevet 59 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu