Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta med røget laks og porcheret æg

Pasta med røget laks og porcheret æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Ask

Indsendt :





Ingredienser:
 Pasta:
250 g.tørret pasta
2 spsk.olivenolie
0.5 pottedild
 Salt
 peber
 
 Sauce:
1 lille løg
2 fedhvidløg
2 dl.fløde
1 dl.hvidvin
2 store håndfulde babyspinat
0.5 g.safran
150 g.røget laks
250 g.grønne asparges
125 g.cherrytomater
2 spsk.citronsaft
 olivenolie
 Salt
 hvid peber
 
 Porcheret æg:
4 æg
3 spsk.eddike
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Pasta:
Kog pastaen al dente. Hak dilden. Tilsæt olie og dild til den varme pasta, og smag til med salt og peber.

Sauce:
Rør safranen i vinen. Hak løg og hvidløg fint. knæk bunden af aspargesne og del dem i tre. Hak spinaten groft. Halver tomaterne. Skær laksen i strimler.

Sauter løg og hvidløg i olivenolie. Tilsæt vinen, og lad den reducere til det halve. Tilsæt fløde, og lad sovsen koge ved svag varme i ca. 10 minutter, til saucen begynder at tykner. Tilsæt asparges og spinat, og lad det koge med i tre miutter. Tilsæt laks og tomater, og lad det varme igennem. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Porcheret æg:
Fyld ca. 3 cm vand i en pande med låg, tilsæt eddike, og kog det op. Når vandet koger, knækkes ægene forsigtigt ned i vandet, og koges i ca. 3 minutter. Tag ægene forsigtigt op, og giv dem lidt salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (11 stemmer)

Opskriften er vist 997 gange,
og udskrevet 20 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu