Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Farmors kinakål med bacon

Farmors kinakål med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers

HovedretterRet : Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Mad igen

Indsendt :





Ingredienser:
1 stort kinakål
400 g.god bacon
 Salt
 Peber
 Evt. en smule vand
 
 Tilbehør:
 Ost - fx en mild havarti
1 stort brød
 


Opskrift:

Hurtig ret der tager mindre end 20 minutter fra du går i gang.

Rengør kinakål og skær det i ca. 2 cm. skiver. Opdel stykkerne groft i de hvide stængler og de grønne blade.

Skær bacon i grove tern, svits det i en stor gryde til det begynder at blive gyldent.
Læg stængel stykkerne i gryden, rør godt, og læg låg på ca. 1 minut. Kværn en del peber ned i grydeskeen.
Rør igen, vent yderligere 1 - 2 minutter. Læg de grønne stykker i gryden, eller så mange der kan være, og rør lidt. Kålen falder hurtigt sammen, så der bliver mere plads i gryden, og resten kan komme i.
Tjek at der er væde i bunden af gryden, er der ikke, så hæld et par spiseskefulde vand i gryden. Dæmp varmen.
Rør jævnligt, i løbet af ca. 5 minutter er retten klar, tjek at der er kommet en del væde ud af kinakålen, så det minder om en vædefattig suppe. Smag til med salt.

Serveres i en dyb tallerken med en god gang ost over, brug brødet til at få væden med.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 441 gange,
og udskrevet 15 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu