Hurtig ret der tager mindre end 20 minutter fra du går i gang.
Rengør kinakål og skær det i ca. 2 cm. skiver. Opdel stykkerne groft i de hvide stængler og de grønne blade.
Skær bacon i grove tern, svits det i en stor gryde til det begynder at blive gyldent.
Læg stængel stykkerne i gryden, rør godt, og læg låg på ca. 1 minut. Kværn en del peber ned i grydeskeen.
Rør igen, vent yderligere 1 - 2 minutter. Læg de grønne stykker i gryden, eller så mange der kan være, og rør lidt. Kålen falder hurtigt sammen, så der bliver mere plads i gryden, og resten kan komme i.
Tjek at der er væde i bunden af gryden, er der ikke, så hæld et par spiseskefulde vand i gryden. Dæmp varmen.
Rør jævnligt, i løbet af ca. 5 minutter er retten klar, tjek at der er kommet en del væde ud af kinakålen, så det minder om en vædefattig suppe. Smag til med salt.
Serveres i en dyb tallerken med en god gang ost over, brug brødet til at få væden med.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 1086 gange, og udskrevet 39 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider