Brun kødet på alle sider i en gryde med olivenolie og krydr med salt og peber. Tag kødet op, og steg de groftsnittede grøntsager i 8 min. Tilsæt rosmarinstilke, laurbærblade og peberkorn. Hæld vin i gryden, og kog 4 min.
Læg kødet i gryden og tilsæt bouillon. Giv det et opkog. Skru ned, og simmer under låg i 45 min. Tag stegen op, og køl af. Si bouillonen, og dem den til en anden ret.
Afdryp tunfisken i en sigte. Dryp kapers af i en sigte. Blend tunfisk og kapers med ansjosfileter, fintreven citronskal, 2 spsk citronsaft og æggeblommer. Tilsæt olivenolie lidt ad gangen til det bliver cremet, og tilsæt vand til passende konsistens. Smag til med peber.
Bred lidt af tunfiskesovsen ud på et fad. Skær kødet i tynde skiver. Anret på fadet, og pynt med kapers, sorte oliven, persille, rucolasalat, citron i skiver. Server med brød og resten af sovsen i en skål.