smør - margarine eller olie til stegningen smør - margarine eller olie til stegningen
Opskrift:
Æg, vanillesukker, sukker og mælk piskes sammen og der tilsættes mel til dejen har en passende tykkelse (ca. som tyk upisket fløde).
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 997 gange, og udskrevet 34 gange.
Kommentarer
Jakob Riis Josephsen - 2018-06-05 18:45:05 Hvis der tilsættes lidt ekstra mel til dejen, så den bliver lidt tykkere, er den fantastisk til små pandekager lavet over bål.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider