macaroni eller spaghetti400 g. macaroni eller spaghetti
500
g.
kyllingefilet 500 g. kyllingefilet
200
g.
bacon200 g. bacon
100
g.
hakket spinat (frossen)100 g. hakket spinat (frossen)
4
forårsløg4 forårsløg
1
stort løg1 stort løg
3
fed
hvidløg 3 fed hvidløg
150
g.
champignon 150 g. champignon
5
dl.
madlavningsfløde5 dl. madlavningsfløde
200
g.
revet ost200 g. revet ost
Salt Salt
Peber Peber
Karry Karry
Estragon Estragon
Olie til stegning samt pensling af fad Olie til stegning samt pensling af fad
Opskrift:
Pasta koges efter normale forskrifter, ca 8 minutter.
Løg, hvidløg og forårsløg hakkes og brunes i en gryde. Champignon tilsættes og brunes af. Gem til senere.
Kylling og bacon brunes i samme gryde, og løg, forårsløg, hvidløg samt champignon tilsættes igen.
Karry tilsættes, og det hele brunes godt at ca 1 min.
Tilsæt madlavningsfløde og spinat, og kog op.
Smag til med salt, peber og estragon.
Det hele vendes sammen i et fad, der drysses ost ovenpå og tilberedes ved 220g alm ovn eller 200g varmluft i ca 20 min.
Serveres med en lækker salat eller godt brød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 3052 gange, og udskrevet 37 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider