tykke skiver mørt oksekød f.eks. filet4 tykke skiver mørt oksekød f.eks. filet
smør smør
salt salt
peber peber
1
dl.
rødvin1 dl. rødvin
2
løg2 løg
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
1
grøn peberfrugt1 grøn peberfrugt
200
g.
champignon200 g. champignon
4
tomater4 tomater
1
tsk.
paprika1 tsk. paprika
Opskrift:
Brun hurtigt bøfferne på begge sider i lidt smør. Drys med salt og peber og læg bøfferne på 4 smurte stykker stanniol.
Pisk rødvinen i panden og fordel det over kødet.
Rens og hak løg og hvidløg. Skær peberfrugten i strimler og champignonerne i skiver. Skold og flå tomaterne og skær dem i tynde både.
Svits løg og hvidløg i smør. Tilsæt grøntsager og svampe og lad det svitse nogle min.
Smag til med salt, peber og paprika.
Fordel grøntblandingen over bøfferne og luk staniolpakkerne.
Kan evt. forberedes hertil.
Staniolpakkerne steges i ovnen ved 275 grader i ca. 8-10 min.
Server med bagte kartofler og pommes frites.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 886 gange, og udskrevet 16 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider