Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt Kalveculotte med Grøntsagsfrikassé

Stegt Kalveculotte med Grøntsagsfrikassé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Cocio87

Indsendt :



Ingredienser:
1 kg.kalveculotte
 salt
 peber
15 g.smør
0.5 spsk.jomfruolivenolie
 
 Frikassé:
2 skalotteløg
1 fedhvidløg
1 spsk.jomfruolivenolie
2 dl.hvidvin
4 dl.kalvefond
500 g.gulerødder
1 bdt.grønne asparges
1 æg
2 tsk.dijonsennep
2 spsk.majsstivelse
 
Opskrift:
Rids fedtkanten på stegen på kryds og tværs, hvis den ikke er ridset.

Gnid stegen med salt og peber, og brun den på alle sider på en varm pande med smør og olie.

Steg stegen i et ovnfast fad, der passer i størrelsen, og stik et stegetermometer ind midt i stegen fra siden. Sæt den i ovnen ved 160 grader i 40 min, til temperaturen er 58 grader. Tag stegen ud, og lad den hvile tildækket 20 min.

Pil skalotteløg og hvidløg og hak dem fint. Steg dem bløde i en gryde med olivenolie. Tilsæt hvidvin, og kog det ind til det halve. Tilsæt bouillon, og giv det et opkog.

Rens gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Rens asparges, og skær dem i 5 cm stykker. Kog gulerødderne i bouillonen i 5 min, og tag dem op. Kom asparges i 1 min, og tag dem op.

Pisk æg og sennep sammen med majsstivelsen i en skål, og pisk den varme bouillon i æggemassen. Hæld det tilbage i gryden, og pisk det over varmen, til det koger. tag gryden af varmen, og tilsæt gulerødder og asparges.

Skær kødet på tværs af længdetrådene og server med kartofler og frikassé.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 1984 gange,
og udskrevet 38 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu