1. Begynd med saucen.
Rør mayonnaise og créme fraiche sammen. Lad spinaten tø op og tryk så meget væde fra som muligt. Bland spinaten i mayonnaisen sammen med alt det andet grønne.
2. Lad saucen stå i køleskabet mindst 30 min. før servering, så kryddersmagen trænger godt igennem.
3. Skær torskefiléterne ud i mindre stykker, hvis de er store.
4. Vend fiskestykkerne i en blanding af hvedemel, rasp, salt og smuldret estragon.
5. Steg fisken gylden i fedtstof nogle minutter på hver side.
6. Server fisken nystegt med presset kartofler og agurkstave.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 1217 gange, og udskrevet 33 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider