Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Estragon paneret torsk med verte sauce

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Indsendt af : Jeanette Pedersen

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.torskefilét
 
 Panering:
0.5 dl.hvedemel
0.5 dl.rasp
0.75 tsk.salt
1 tsk.estragon
 
 Sauce:
1 dl.mayonnaise
1 dl.créme fraiche
2-3 spsk.hakket frossen spinat
1 spsk.finthakket dild
1 spsk.finthakket persille
0.5 spsk.finthakket purløg
 


Opskrift:

Tid ca. 20 min + 30 min. for saucen i køleskabet.

1. Begynd med saucen.
Rør mayonnaise og créme fraiche sammen. Lad spinaten tø op og tryk så meget væde fra som muligt. Bland spinaten i mayonnaisen sammen med alt det andet grønne.

2. Lad saucen stå i køleskabet mindst 30 min. før servering, så kryddersmagen trænger godt igennem.

3. Skær torskefiléterne ud i mindre stykker, hvis de er store.

4. Vend fiskestykkerne i en blanding af hvedemel, rasp, salt og smuldret estragon.

5. Steg fisken gylden i fedtstof nogle minutter på hver side.

6. Server fisken nystegt med presset kartofler og agurkstave.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 145 gange,
og udskrevet 0 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Estragon paneret torsk med verte sauce

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu