Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter














Estragon paneret torsk med verte sauce

Estragon paneret torsk med verte sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jeanette Pedersen

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.torskefilét
 
 Panering:
0.5 dl.hvedemel
0.5 dl.rasp
0.75 tsk.salt
1 tsk.estragon
 
 Sauce:
1 dl.mayonnaise
1 dl.créme fraiche
2-3 spsk.hakket frossen spinat
1 spsk.finthakket dild
1 spsk.finthakket persille
0.5 spsk.finthakket purløg
 


Opskrift:

Tid ca. 20 min + 30 min. for saucen i køleskabet.

1. Begynd med saucen.
Rør mayonnaise og créme fraiche sammen. Lad spinaten tø op og tryk så meget væde fra som muligt. Bland spinaten i mayonnaisen sammen med alt det andet grønne.

2. Lad saucen stå i køleskabet mindst 30 min. før servering, så kryddersmagen trænger godt igennem.

3. Skær torskefiléterne ud i mindre stykker, hvis de er store.

4. Vend fiskestykkerne i en blanding af hvedemel, rasp, salt og smuldret estragon.

5. Steg fisken gylden i fedtstof nogle minutter på hver side.

6. Server fisken nystegt med presset kartofler og agurkstave.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 412 gange,
og udskrevet 13 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu