Panna Cotta 02

Panna Cotta 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
1 l.fløde
100 g.sukker
6 bladehusblas
 lidt reven citronskal
1 spsk.cognac eller whisky
 
Opskrift:
Lad fløden varme langsomt op i en gryde. Så snart den koger, fjernes den fra varmen, og man tilsætter citronskal. Imens lægges husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter. Den knuges godt og kommes ned i fløden, rør let med en træske. Sukker blandes i og brandy tilsættes. Mens den stadig er varm kommes massen i portionsglas. Stilles koldt.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Panna cotta

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 20915 gange,
og udskrevet 480 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jesper Huldgaard  -  2009-02-25 19:08:54
Hvis husblassen skal smeltes i fløden, kan man evt. sigte panna'en når den er klar.... og hvad med at smide noget vanille marv med i, så falder de små korn til bunds, og når den tages ud af formen ligger det på toppen. bon appetit

  -  2008-01-29 20:20:19
den er rigtig god og nem at lave og husblassen skal ikke smelte over vandbad! men lad være med at putte citron i det smager lidt for syrligt!

mette.andersen  -  0000-00-00 00:00:00
skal husblassen ikek smeltes over vandbad?