Panna Cotta 02
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Lad fløden varme langsomt op i en gryde. Så snart den koger, fjernes den fra varmen, og man tilsætter citronskal. Imens lægges husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter. Den knuges godt og kommes ned i fløden, rør let med en træske. Sukker blandes i og brandy tilsættes. Mens den stadig er varm kommes massen i portionsglas. Stilles koldt.
|
|
Opskriften er vist 22975 gange,
og udskrevet 504 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Jesper Huldgaard - 2009-02-25 19:08:54 Hvis husblassen skal smeltes i fløden, kan man evt. sigte panna'en når den er klar.... og hvad med at smide noget vanille marv med i, så falder de små korn til bunds, og når den tages ud af formen ligger det på toppen. bon appetit anonym - 2008-01-29 20:20:19 den er rigtig god og nem at lave og husblassen skal ikke smelte over vandbad! men lad være med at putte citron i det smager lidt for syrligt! mette.andersen - 2005-01-01 01:01:01 skal husblassen ikek smeltes over vandbad? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne