Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Sweet pork

Sweet pork, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Selles smagsløg

Indsendt :





Ingredienser:
 Marinade:
0.5 glasHoisin
2 spsk.Soya
2 spsk.Rom/whiskey
2 spsk.valnødsnaps
 
 Tilberedning:
2 spsk.løgpulver
2 dl.Bouillon (svin)
1 tsk.Hvidløgspulver
1 dl.Ketchup
 lidtbasilikum
1 ds.kokosmælk
 salt
4 Skinkesnitzler
 Maizenajævner
 


Opskrift:

hoisin, soya rom og snaps blandes sammen. Andre typer alkohol kan også bruges, alt efter smag og behag. Alkohol er med til at mørne kødet.

Snitzlerne skæres i strimler i ca 1 cm tykkelse, og blandes med marinaden. Trækker natten over i køleskab.

Kødet brunes i wok eller pande. Tilsæt løgpulver, hvidløgspulver, basilikun, kokosmælk, ketchup og bouillon, og smag til med salt. skru ned for varmen. Lad retten simre et kvarters tid. Tilsæt maizenajævner og lad simre 15-20 minutter mere.
Serveres med vilde ris.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 295 gange,
og udskrevet 1 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu