hoisin, soya rom og snaps blandes sammen. Andre typer alkohol kan også bruges, alt efter smag og behag. Alkohol er med til at mørne kødet.
Snitzlerne skæres i strimler i ca 1 cm tykkelse, og blandes med marinaden. Trækker natten over i køleskab.
Kødet brunes i wok eller pande. Tilsæt løgpulver, hvidløgspulver, basilikun, kokosmælk, ketchup og bouillon, og smag til med salt. skru ned for varmen. Lad retten simre et kvarters tid. Tilsæt maizenajævner og lad simre 15-20 minutter mere.
Serveres med vilde ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 862 gange, og udskrevet 24 gange.
Kommentarer
Super let og lækkert - 2019-07-28 16:20:21 Så let at lave, og smager dejligt. Og det bedtes er at det kan laves dagen før og stå i køleskabet og trække. Så er der hurtig og nem aftensmad næste dag. vores gæster nødt det, og jeg skulle ikke stresse :)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider