Sweet pork

Sweet pork, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Selles smagsløg

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Marinade:
0.5 glasHoisin
2 spsk.Soya
2 spsk.Rom/whisky
2 spsk.valnødsnaps
 
 Tilberedning:
2 spsk.løgpulver
2 dl.Bouillon (svin)
1 tsk.Hvidløgspulver
1 dl.Ketchup
 lidtbasilikum
1 ds.kokosmælk
 salt
4 skinkeschnitzel
 Maizenajævner
 
Opskrift:
hoisin, soya rom og snaps blandes sammen. Andre typer alkohol kan også bruges, alt efter smag og behag. Alkohol er med til at mørne kødet.

Schnitzlerne skæres i strimler i ca 1 cm tykkelse, og blandes med marinaden. Trækker natten over i køleskab.

Kødet brunes i wok eller pande. Tilsæt løgpulver, hvidløgspulver, basilikum, kokosmælk, ketchup og bouillon, og smag til med salt. skru ned for varmen. Lad retten simre et kvarters tid. Tilsæt maizenajævner og lad simre 15-20 minutter mere.

Serveres med vilde ris.





karakterer:
Opskriften er vist 1330 gange,
og udskrevet 40 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-07-28 16:20:21
Så let at lave, og smager dejligt. Og det bedtes er at det kan laves dagen før og stå i køleskabet og trække. Så er der hurtig og nem aftensmad næste dag. vores gæster nødt det, og jeg skulle ikke stresse :)