lammeculotte, grydestegt

lammeculotte, grydestegt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : orla christiansen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.lammeculotte
 salt
 peber
1 fedhvidløg
1 bdt.persille
5 dl.lys bouillon (evt. fra terning)
 
 Sauce:
4 dl.af stegeskyen
1-2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 evt.kulør
 
Opskrift:
Stik med en lille, spids kniv små, dybe huller ind i stegen. Fyld persille og evt. knust hvidløgsfed i. Rids evt. fedtet i tern. Gnid stegen med salt og peber.

Brun kødet godt i en stegegryde, først med fedtsiden nedad. Vend og kom evt. lidt smør ved. Hæld halvdelen af væsken i gryden og steg under låg ca. 25 minutter. Hvis væden fordamper hældes lidt mere ved.

Tag kødet op og pak det ind i alufolie. Lad stegen hvile 15-20 minutter inden den skæres for, så fordeler saften sig i kødet.

Si og skum skyen for overflødigt fedt. Kom resten af bouillonen i gryden og kog det lidt ind uden låg - der skal være ca. 4 dl i alt. Bring skyen i kog og jævn den til sauce. Smag til med salt og peber. Tilsæt evt. kulør.
Servers med små kogte pillekartofler og agurkesalat.





karakterer:
Opskriften er vist 9609 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu