lys bouillon (evt. fra terning) 5 dl. lys bouillon (evt. fra terning)
Sauce: Sauce:
4
dl.
af stegeskyen 4 dl. af stegeskyen
1-2
spsk.
hvedemel 1-2 spsk. hvedemel
salt salt
peber peber
evt.
kulør evt. kulør
Opskrift:
Stik med en lille, spids kniv små, dybe huller ind i stegen.
Fyld persille og evt. knust hvidløgsfed i.
Rids evt. fedtet i tern. Gnid stegen med salt og peber.
Brun kødet godt i en stegegryde, først med fedtsiden nedad.
Vend og kom evt. lidt smør ved.
Hæld halvdelen af væsken i gryden og steg under låg ca. 25 minutter.
Hvis væden fordamper hældes lidt mere ved.
Tag kødet op og pak det ind i alu-folie.
Lad stegen hvile 15-20 minutter inden den skæres for, så fordeler saften sig i kødet.
Si og skum skyen for overflødigt fedt.
Kom resten af bouillonen i gryden og kog det lidt ind uden låg - der skal være ca. 4 dl i alt.
Bring skyen i kog og jævn den til sauce. Smag til med salt og peber.
Tilsæt evt. kulør.
Servers med små kogte pillekartofler og agurkesalat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 5309 gange, og udskrevet 72 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider