Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















lammeculotte, grydestegt

Antal: 2 Pers

Ret : Hovedretter

Indsendt af : orla christiansen

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.lammeculotte
 salt
 peber
1 fedhvidløg
1 bdt.persille
5 dl.lys bouillon (evt. fra terning)
 
 Sauce:
4 dl.af stegeskyen
1-2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 evt.kulør
 


Opskrift:

Stik med en lille, spids kniv små, dybe huller ind i stegen.
Fyld persille og evt. knust hvidløgsfed i.
Rids evt. fedtet i tern. Gnid stegen med salt og peber.
Brun kødet godt i en stegegryde, først med fedtsiden nedad.
Vend og kom evt. lidt smør ved.
Hæld halvdelen af væsken i gryden og steg under låg ca. 25 minutter.
Hvis væden fordamper hældes lidt mere ved.
Tag kødet op og pak det ind i alu-folie.
Lad stegen hvile 15-20 minutter inden den skæres for, så fordeler saften sig i kødet.
Si og skum skyen for overflødigt fedt.
Kom resten af bouillonen i gryden og kog det lidt ind uden låg - der skal være ca. 4 dl i alt.
Bring skyen i kog og jævn den til sauce. Smag til med salt og peber.
Tilsæt evt. kulør.

Servers med små kogte pillekartofler og agurkesalat.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (2 stemmer)

Opskriften er vist 240 gange,
og udskrevet 3 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

lammeculotte, grydestegt

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu