Kalvemørbrad med Bagt Kål

Kalvemørbrad med Bagt Kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Cocio87

Indsendt :

Ingredienser:
750 g.kalvemørbrad
25 g.smør
2 spsk.olie
 
 Spidskål:
1 spidskål
25 g.smør
30 g.hvedemel
2.5 dl.mælk
 salt
 peber
1 tsk.stødt allehånde
100 g.blåskimmelost
 
Opskrift:
Afpuds mørbraden, og dup den tør med køkkenrulle.

Varm smør og olie på en pande. Brun kødet på alle sider, og krydr med salt og peber. Læg stegen i et ovnfast fad, sæt den i midten af ovnen, og tænd på 150 grader. Steg 60 min, til kødet er rosa, og centrumtemperaturen er 60 grader målt med stegetermometer. Skær i 2 cm tykke skiver.

Skær kålen i 8 både fra top til rod. Kog 5 min i letsaltet vand. Lad den dryppe godt af. Læg stykkerne i et ovnfast fad.

Smelt smør i en gryde ved middel varme. Pisk melet i, og bag det igennem under omrøring. Pisk mælken i lidt ad gangen, og pisk til blandingen er jævn. Kog ved svag varme 5 min, og rør jævnligt. Tilsæt salt og allehånde, og krydr med peber. Kom stykker af blåskimmelost i sovsen. Læg en stor skefuld sovs på hvert stykke kål. Sæt fadet i den varme ovn i 10 min.

Server kalvemørbrad med spidskål bagt med blåskimmelostsovsen.


karakterer:
Opskriften er vist 1738 gange,
og udskrevet 36 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu