Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gravad Laks med Rævesovs II

Gravad Laks med Rævesovs II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : MessyJ

Indsendt :



Ingredienser:
750 g.laksefilet med skind
2 spsk.salt
2 spsk.sukker
0.5 tsk.stødt koriander
 peber
1 spsk.frysetørret dild
 
 Sovs:
2 spsk.dijonsennep
1 spsk.farin
 salt
1 spsk.hvidvinseddike
2 spsk.olie
 peber
1 bdt.dild
 
 Tilbehør:
 citronskiver
 frisk dild
 salatblade
 surdejsbrød
 smør
 
Opskrift:
Fjern ben i laksen med en tang. Skær striben af fedt i hver side af laksefileten væk med en kniv.

Læg fileten med skindsiden nedad, og prik ned i kødet med en gaffel. Bland salt, sukker og koriander og gnid kødet med blandingen. Drys med dild i et jævnt lag. Læg fisken på skindsiden i et halvdybt fad. Dæk med låg, og stil i køleskabet i 2 døgn. Dyp gerne fisken med lagen, som den slipper, et par gange undervejs i marineringen.

Skær skiver af fileten lidt skråt, men næsten vandret for at få store skiver.

Pisk sennep, farin, salt og eddike sammen. Tilsæt olien dråbevis, til sovsen får en cremet konsistens. Tilsæt hakket dild, og smag til med salt og peber.

Server laksen med sovs, citron, dild, salatblade, brød og smør.






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gravad laks med rævesauce

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 1234 gange,
og udskrevet 28 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu