Zitauerløg eller et lille et.0.5 Zitauerløg eller et lille et.
50
g.
Gorgonzola Dolce50 g. Gorgonzola Dolce
50
g.
Mozarella (revet)50 g. Mozarella (revet)
Tilbehør: Tilbehør:
3
skiver
rugbrød3 skiver rugbrød
smør smør
Opskrift:
Baconen skæres over på midten, den ene halvdel yderligere i 3. Steges på 2/3 varme.
Løg snittes i tern og kommes ved de mindre stykker bacon.
Æg slåes ud og skalstykker pilles fra. Piskefløde, letmælk, salt og peber kommes i og piskes sammen i skål med fladt piskeris.
De store stykker bacon tages fra. Og massen hældes ud over de forinden udspredte bacon og løgstykker.
Mozarella drysses i.
Nu jævn varme i ca. 10 min eller til den er størknet godt.
Gorgonzolaen 'smulres ud over den ene halvdel hvor de store stykker bacon også lægges og Omeletten klappes sammen derover.
Serveres med de smurte friske skiver rugbrød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(12 stemmer)
Opskriften er vist 1715 gange, og udskrevet 27 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider