store meget modne bananer4 store meget modne bananer
150
g.
hvedemel150 g. hvedemel
2
tsk.
bagepulver2 tsk. bagepulver
150
g.
mørk chokolade150 g. mørk chokolade
Opskrift:
Æg, sukker og vaniljesukker piskes til det bliver helt skum agtigt.
Smelt smør i lille gryde, skal køle lidt ned før det kommer i dejen, så smart at starte med.
Bland bagepulveret godt rundt i mel.
Mos bananerne.
Nu vendes bananmos i.
Tempereret smør vendes i.
Mel/bagepulver vendes forsigt i.
Hældes i smurt form eller form klædt med bagepapir.
Min form er ca 20x30 cm, men lidt dyb.
Bages i alm ovn ved 175 grader i 45 min. og ofte lidt mere an på din ovn. Dækkes evt efter ½ time med sølvpapir hvis du synes den bliver for mørk.
Imens kagen bages hakkes chokoladen, den drysses over når kagen har været ude af ovnen lidt, den må ikke være alt for varm.
Jeg har en gang haft brugt en mørk chokolade med mint smag, det var vildt lækkert :o)