Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Blomkål med mornay sauce

Blomkål med mornay sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter -

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : coco66

Indsendt :



Ingredienser:
1 Blomkål 1 mellem blomkål vejer ca. 500 gram renset vægt.
5 dl. Mornaysauce 14% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
lidt Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
evt. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
Opskrift:
Del blomkålen i buketter og kog dem i 4 min. Imens varmes saucen op.

Blomkålen hældes i en sigte til afdrypning, og lægges derefter i et fad.
saucen tages af varmen, og ca halvdelen af osten og lidt parmesan tilsættes.
Når osten er smeltet i saucen, hældes den over blomkålen, og det resterende revede ost drysses over. Evt kan drysses let med lidt rasp.

Stilles i ovnen på grill ca 10 min.

Kartofler og frikadeller kan serveres til.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7501 gange,
og udskrevet 82 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6993 (1665 kcal)
KJ pr. Pers. 1748 (416 kcal)
Vægt ialt 1200 gram
Vægt pr. Pers. 300 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 582 KJ (138 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 10.2 gram
Kulhydrat 4.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu