Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Porrer med bacon og ost

Porrer med bacon og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Villy

Indsendt :


Porrer med bacon og ost, billede 4 Porrer med bacon og ost, billede 1 Porrer med bacon og ost, billede 2 Porrer med bacon og ost, billede 3
Fotograf: Villy  

Ingredienser:
4 porrer
25 stykker bacon
250 g.reven mozzarellaost
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Porrerne skylles og renses, og rodstykket og det øverste bladstykke fjernes. Porrerne skæres i 4-5 cm lange stykker, som koges i ca. 10 minutter i en gryde.

Efter afkøling lægges porrestykkerne fordelt ud på en bageplade med bagepapir, og der lægges to halve stykker bacon hen over hvert porrestykke.

Pladen sættes i almindelig bageovn opvarmet til 200 grader, og bliver stående indtil baconstykkerne er stegte og begynder at blive lidt brunlige.

Den revne mozzarellaost fordeles hen over porrestykkerne, og bages videre i ovnen indtil osten er smeltet og begynder at få lidt farve.

Kan serveres direkte fra pladen - eller porrestykkerne kan lægges over på et opvarmet serveringsfad.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12196 gange,
og udskrevet 102 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu