Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lises porrefars i ovn

Lises porrefars i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Det vil jeg tro.

Indsendt af : Lise

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket gris/kalv
1 løg i fine tern eller revet
1 æg
1 spsk.hvedemel
1.5 dl.mælk/fløde
 Salt
 peber
3 porrer - kun det hvide i ca. 6-7 cm stykker kogt 5 min.
6-7 cherry tomater i skiver
 Smørklatter - gerne hvidløgssmør
 
Opskrift:
Rør frikadellefarsen sammen. Fars, løg, mel, æg, mælk, krydderier og lad det hvile ca. 1/2 time. Farsen skal være lind.
Læg først et lag fars, så kogte porrer, igen fars. Pynt med tomater. Læg et par smørklatter på.
Sæt retten i ovnen ved 175 g i ca. 45 min. Server med hasselback kartofler som nemt kan bage med.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 1832 gange,
og udskrevet 39 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu