Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hanebryst med soufflefars, svampefrikasse, rosti og persillesky

Hanebryst med soufflefars, svampefrikasse, rosti og persillesky, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Poul Melchior

Indsendt :



Ingredienser:
 Fars:
1 Hanebryst til fars
2 æggehvider
 
0.5 bdt.basilikum
1 spsk.Honning
1 spsk.dijonsennep
0.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
4 hanebryster
 
 
 Persillesky:
2 skalotteløg
 olie
0.5 dl.hvid balsamico
4 dl.hønsebouillon
0.5 bdt.persilleblade
 salt
 peber
75 g.smør
 
 
 Rosti:
2 squash
 salt
2 æg
150 g.hvedemel
1 bdt.forårsløg
2 spsk.Timianblade
0.5 bdt.basilikum
 salt
 peber
 revet muskatnød
 
 Svampefrikasse:
3 skalotteløg
500 g.blandet svampe
 olie
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fars:
Rens hanebryst til farsen, fjern skinnet, skær ben fra og skær i tern, blend kødet med æggehvider, basilikumblade og sennep, kom lidt fløde i ad gangen, farsen må ikke blive for tynd, smages til med salt og peber.
Fjern skin og ben, skær en dyb lomme i hvert bryst, fyld farsen i lommen og pak kødet stramt ind i smurt stanniol.
Ved servering sættes kødet i en forvarmet ovn ved 200 grader i 25 minutter, skal hvile 5 minutter.


Persillesky:
Pil og hak skalotteløg fint sautere løgene af i lidt olie uden at brune, tilsæt hvid balsamico, kom hønsefond på kog ned til der ca. 2½ dl.
Pluk persilleblade, balancer dem, kom bladene i koldt vand og kom dem op i en sigte, tryk al vandet ud.
Ved servering, lun saucen op, pisk koldt smør i, blend persillen i, smag til med salt og peber.

Rosti:
Riv squashen groft på et rivejern, kom det op i en skål, drys lidt salt over, lad det trække i 10 minutter, skyld det og tryk vandet ud i en køkkenrulle, kom det op i en skål, tilsæt æg, mel og rør det sammen. Rens og snit forårsløg fint hak timian og basilikum, røres i sammen med forårsløg, smag til med salt og peber. Kom en stor skefuld dej på en varm pande med lidt olie, steg rostienen til den er gylden. Kan evt. lunes inden servering.

Svampefrikasse:
Rens løgene, snit dem fint, rens svampe med en børste, del dem i passende stykker. Rist løgene af i lidt olie uden at brune dem, kom svampene på, brun dem med lidt piskefløden, det koges sammen til det har en cremet konsistens. Pynt med rød basilikum.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 2425 gange,
og udskrevet 25 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu