Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Linse-spinatdeller

Linse-spinatdeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Babbers

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.røde linser
5 dl.vand
2 æg
0.5 posehakket spinat på frost (optøet og drænet)
1 håndfuld hakket persille
1 dl.rasp
1 mellemstort revet løg
1.5 tsk.salt
1 tsk.peber
 
Opskrift:
Kog linserne i vandet UDEN SALT, og lad dem køle af.
Kom herefter alle ingredienserne i linserne og bland godt sammen. Lad det hvile i minimum en time i køleskabet. Steges i rapsolie på en varm pande ca. 10 min, vendes jævnligt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 987 gange,
og udskrevet 16 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu