Linse-spinatdeller

Linse-spinatdeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Babbers

Indsendt :     

Ingredienser:
250 g.røde linser
5 dl.vand
2 æg
0.5 posehakket spinat på frost (optøet og drænet)
1 håndfuld hakket persille
1 dl.rasp
1 mellemstort revet løg
1.5 tsk.salt
1 tsk.peber
 
Opskrift:
Kog linserne i vandet UDEN SALT, og lad dem køle af.
Kom herefter alle ingredienserne i linserne og bland godt sammen. Lad det hvile i minimum en time i køleskabet. Steges i rapsolie på en varm pande ca. 10 min, vendes jævnligt.





karakterer:
Opskriften er vist 2015 gange,
og udskrevet 44 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu