| |
|
Kanelkage med kaffeglasur
Kanelkage med kaffeglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
KagerRet : Kager - Kager - Diverse
Hovedingrediens : -
Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rikke
Indsendt :
| |
|
|
250 | g. | smør250 g. smør | 800 | g. | sukker800 g. sukker | 800 | g. | hvedemel800 g. hvedemel | 8 | tsk. | stødt kanel8 tsk. stødt kanel | 4 | tsk. | natron4 tsk. natron | 1 | l. | kærnemælk1 l. kærnemælk | | | | | | Glasur: Glasur: | 100 | g. | smør100 g. smør | 8 | spsk. | stærk kaffe8 spsk. stærk kaffe | 500 | g. | flormelis500 g. flormelis | 4 | tsk. | vaniljesukker4 tsk. vaniljesukker | | | |
| |
Smørret smeltes, afkøles lidt og røres sammen med sukkeret.
Hvedemel, kanel og natron blandes sammen og sigtes i sukkerblandingen skiftevis med kærnemælken.
Kagen bages i en ovnbradepande ved 200 grader C (alm. ovn) i ca. 30 minutter. Mærk efter med en gaffel eller et grillspyd, om den er bagt færdig.
Glasur:
Smørret smeltes, blandes med kaffen og de øvrige ingredienser røres i og smøres på den let afkølede kage.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 3599 gange, og udskrevet 85 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Rikke - 2018-06-21 11:38:08 Der skal ikke så meget kaffe i som beskrevet. Glasuren bliver for tynd ellers.
|
|