Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kanelkage med kærnemælk og kaffeglasur

Kanelkage med kærnemælk og kaffeglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 30 minutter

Indsendt af : Susanne

Indsendt :


Kanelkage med kærnemælk og kaffeglasur, billede 4 Kanelkage med kærnemælk og kaffeglasur, billede 1 Kanelkage med kærnemælk og kaffeglasur, billede 2 Kanelkage med kærnemælk og kaffeglasur, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Kaffeglasur:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
4 spsk. Kaffe færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Den smeltede smør og sukker røres sammen. Mælken røres i. De øvrige ingredienser tilsættes.

Hæld dejen i en bradepande ca. 23x33 cm.
Bag kagen ved 200 grader C. alm. ovn i 30 minutter.

Kaffeglasuren røres sammen i en gryde over varmen og smøres på, når kagen er afkølet.


Beskrivelse:
Kanelkage med kærnemælk og kaffeglasur er en bradepandekage som er nem at bage

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1609 stemmer)

Opskriften er vist 2358888 gange,
og udskrevet 27437 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 23130 (5507 kcal)
KJ pr. Pers. 1927 (458 kcal)
Vægt ialt 1819 gram
Vægt pr. Pers. 151 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1271 KJ (302 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 8.4 gram
Kulhydrat 53.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lisbeth Hansen   -  2020-07-14 08:45:41
Hvor stor bradepande skal bruges når jeg skal bage kagen til 24 og indrigenser

Lisbeth Hansen   -  2020-07-14 08:38:48
Bradepanden str er 33x22 uanset om det er til 12 eller 36 personer?

Aya  -  2020-07-02 11:18:31
jeg syndes den smagte super godt, men min hævede dog ikke så meget, selvom det var i en 23x30 cm bageplade, men den kan anbefales:)

Inge-Lise Pedersen  -  2020-04-29 18:18:04
Bagetiden kan variere. Tjek altid ved at stikke en træpind, kødnål kan bruges, ind midt i kagen for at tjekke, om kagen er bagt. Jeg giver den ofte mindst 30 min.

Inge-Lise Pedersen  -  2020-04-29 18:14:30
Jeg har kendt og brugt denne opskrift i over 30 år. Fabelagtig kage. Kommer dog altid 1 æg i dejen og lidt kokos i glasuren. Den kan snildt fryses med glasur. Man tager kagestykket op og lader det tø langsomt - det er næsten som nybagt.

Maria  -  2020-04-27 19:31:57
Det er en super god kage, den er lækker og luftig, og det smager rigtig godt. Jeg er dog ikke så vild men kaffeglasuren, så jeg bruger pålægschokolade, eller en smørcreme med kakao.

elise  -  2020-04-16 09:51:16
skal der ikke æg i

  -  2020-04-13 10:21:44
God kanelkage smager godt

Magnus  -  2020-03-24 12:20:49
Super god kage. Den er svampet.

Kim Jessen  -  2020-03-16 17:24:42
For høje varmegrader ved tilberedning!! Det kan IKKE anbefales at bage ved 200 c!!! 160-180 med vandbad. Ved 200 c bliver den branket..!! ØV!!!

  -  2020-03-11 13:53:17
Glasuren er mums

Karen  -  2020-03-07 13:49:43
Den kaldes også Rasmuskage på Sjælland. Super lækker blød kage.

Steffen H.E  -  2020-01-27 21:36:12
Jeg har lige lavet portionen gange 3 Altså til 36 personer Jeg lavede 1 portion i en springform Og 2 portioner i en stor bradepande. Springformen skulle have 55 min for at være færdig ( da den er højere end bradepande) Bradepanden skulle have 30 minutter som i opskriften. Jeg har lavet denne opskrift et utal af gange og den skuffer aldrig Herhjemme er det familiens yndlings kage

  -  2019-12-11 20:08:33
Super god kage

Birk  -  2019-11-10 17:11:08
Er super duper god

Bente  -  2019-11-04 11:40:23
Er kagen fryseegnet? Skal man i så fald vente med at komme glasuren på, til den skal bruges?

Amanda K  -  2019-11-02 15:39:09
Virkelig lækker kanelkage, som er meget nem at lave, da det ingen tid tager at røre ingredienserne sammen.

Karen Maria   -  2019-09-18 08:57:53
Nogen der har prøvet at lavet en stor bradepande??? Altså dobbelt op?? Hvor lang tid gav i, i ovnen???

Majbritt   -  2019-09-16 14:46:31
Hej det er majbritt skal der ik æg i ..for synes ik den smager af noget den opskrift ...Er lidt sært

Martin NNN  -  2019-08-23 18:53:19
Glasuren smagte virkelig meget af kaffe, og var egentlig ikke så god, flere instruktioner kunne have været dejligt, især på det område. Vi endte med at tilføje vand selv da den var rigtig tør...

  -  2019-08-15 23:01:26
Hej !!!!! Er der nogle der har prøvet at bage den som Muffins ? Hvis ? Hvor længe skal de så bage og på hvilken grad? Håber meget der er nogle det har 🤣 .. det vil være nemmere for mig når jeg skal bage til ca.150 mennesker.

Hej.  -  2019-05-04 07:24:20
Hej. Jeg vil lige høre ad om nogen har haft erfaring med at pynte kagen med sukker print på denne kage ? En skøn kage som er meget populær i vores familie.

Per  -  2019-04-10 16:02:48
Dejlig kanelkage i bradepande

Silje💗vivendel !!!  -  2019-01-16 16:56:54
Håber at den er god,skal til at lave den nu. Husk og add mig på yt

Sandra   -  2018-12-30 23:20:36
Det er en fremragende kage, som jeg bl.a. også har brugt som base i ‘opbyggede’ fødselsdagskager (som fx et sørøverskib) og kombineret med andre typer af glasur (smørcreme, fondant) med held. Den skal bages lidt længere end opskriften siger - som mange har kommenteret. Synes det svinger lidt fra gang til gang, så stik i kagen før den tages ud. Bedst at bage længere tid ved lidt lavere temperatur, synes jeg (40-50 min v 180 grader). Ift at bruge anden mælk end kærnemælk, så hver opmærksom på, at syrligheden er nødvendig for at få natron til at hæve - så hvis du bruger almindelig mælk, så brug bagepulver i stedet. Alternativt kan man blande lidt citronsaft i mælken - så virker det med natron.

Laila  -  2018-12-17 16:10:14
Nem at lave nåe man får gæster.Hele familien elsker bare denne kage

Anne  -  2018-11-07 21:15:18
Fantastisk lækker kage. Men hver gang jeg laver den, virker dejen halvbagt og rå, ikke flydende, men bare sådan våd og ikke færdig bagt. Har fulgt opskriften til punkt og prikke, har givet kagen alt fra 5 min ekstra til 20 min ekstra, og det ændrer ikke noget. Den bliver ikke mere færdig bagt af det. Hvad gør jeg forkert?

MILLE  -  2018-11-07 11:00:23
jeg har bagt kagen for anden gang den er lige så god som den første.

Sara Salting   -  2018-10-20 14:34:35
Pas på med ikke at putte dejen i en for stor bradepande, da kagen så bliver meget lille

Cæcilia   -  2018-10-19 13:42:02
Er virkelig skuffet over glasuren. Fyldte opskriften perfekt, men glasuren samlede sig til noget der mindede om dej, ligeså snart jeg tog den af varmen. Jeg skyndte mig at hælde glasuren udover kagen, men jeg kunne ikke nå at smørre den ud, før den havde samlet sig. Er nu nød til at lave en anden glasur ved siden af og komme den ovenpå den mislykkede glasur.

Emil Winther Jeppesen   -  2018-10-18 17:37:03
Har bagt min i 45 minutter nu, og den er stadig helt flydende indeni, der er intet der er bagt udover skorpen, og opskriften er fulgt til punkt og prikke

MILLE  -  2018-09-30 12:23:35
dejlig kage perfekt til fødselsdag.

  -  2018-09-26 11:38:34
mega lækker kage smager næsten lige så godt som min moder

Emma  -  2018-09-09 13:29:58
Den er så god og. Næm i love it

Mille  -  2018-09-02 16:19:31
min glasur bliver alt for flydende så den ryger af kagen???

Matilde  -  2018-08-27 22:59:03
Eeeelsker den her kage. Jeg erstatter 1/4 af sukkeret med farin 👌 stikker desuden kagen med en strikkepind før jeg hælder glasuren på, så den løber lidt ned i kagen. Det bliver mega godt

Gaby B. Jensen   -  2018-05-26 16:28:11
Det er nok den nemmeste og lækkerste kage nogensinde:) Man kan godt putte sød-,let- og kærnemælk!

Gitte   -  2018-05-12 19:07:59
super god kage👍og nem at lave 👌familien Elsker den 😁

Camilla lehmann  -  2018-04-15 16:31:30
Man kan sagtens bage den som muffins :) der giver jeg den bare 15 minutter istedet for. Og jeg får ca 40 stk ud af en portion

Julie Laursen  -  2018-03-24 10:21:39
Super lækker kage. Kan man bage den i muffin-udgave og i så fald, hvor længe skal den så have i ovnen? :)

Anton Oskar Frederik  -  2018-03-07 12:32:12
Vi er helt vilde med den🍰🍪🥧🧘‍♂️🎧🎮🚉✈️🗿🏟🏛⛩ kh Anton, Oskar og Frederik

  -  2018-02-21 14:27:24
Rigtig god og svampet kage.

Mathilde Olesen  -  2018-02-16 19:11:49
Jeg er ikke normalt til kanelkage, men den her er virkelig lækker! Laver dog ekstra glasur, ca. ½ gang oven i.

En pige  -  2018-02-06 16:01:48
Den smagte meget af sukker det var for sødt :(

  -  2018-01-27 13:44:28
kan man bruge sødmælk istedet for kærnemælk?

  -  2018-01-22 05:44:26
Den er en god kage

Stephanie  -  2017-10-01 11:57:11
Jeg fik ikke lov til at smage kagen i dag men jeg må smage den i mogen og jeg glæder mig til i morgen vor jeg skal smage kagen ååå Jeg glæder mig til i morgen :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) 2903 :-)

  -  2017-09-10 17:33:24
Super lækker kage! Hver gang jeg skal bage kage, bruger jeg denne opskrift. Mega lækkert resultat hver gang. Og kagen er altid hurtigt væk ;) Tak for opskrift :)

Carina Pedersen Buchholtz   -  2017-08-21 16:23:35
Det er den eneste kage jeg bager som jeg bruger til alle former af kage muffens er den meget lækker til også bare kom cacao pulver i den er lækker og svampet over 14 dage skal jeg hilse og sige hvis man glemmer man har den liggende smiler 🎂😀😎

Marvin  -  2017-06-13 09:59:00
dem der har lavet den har været meget kraativ :)

Moi  -  2017-06-10 12:52:18
Den smager sygt godt. Dejen den er bare on point. Jeg bryder mig ikke om kaffe, så istedet smører jeg glasur på kagen.

thilde brodersen  -  2017-06-08 19:10:16
denne kage er rigtig god jeg har lavet den og den smager rigtig godt helt klart et hit til fødselsdage, klasens time kage eller bare en hygge dag

  -  2017-04-29 17:11:04
i kom til at skrive mælk i stedet for kærnemælk

Janne  -  2017-04-26 18:10:29
Den smager ikke aarlig godt

Bo Sørnsen   -  2017-04-09 21:48:36
Den er rigtig god men man skal huske at røre melblandiningen god i resten af dejen for ellers så kommer der hvide klumper i men det sker ikke hvis man bare røre godt i bunden.

Lene  -  2017-03-25 16:43:23
Pisker i dejen eller rører i den sammen? Kan se at nogen skriver den er luftig, mon de har brugt elpisker? :)

L  -  2017-01-29 13:33:54
Mangler mel. ps er ikke særlig god til at lave kage alligevel, men vil selv sige at jeg selv er god til at spise.

BC  -  2016-10-23 12:44:17
Den er fantastisk. :-D

Guri Panfuro  -  2016-09-20 14:55:21
En god kage , men desværre faldt den sammen . Jeg bagte den 30 min ved 300g og ca samme str form . Jeg skulle nok have givet kagen 10 min ekstra i ovnen

Sidsel B.  -  2016-09-06 09:37:01
Den er bare super god. Den kan sagtens fryses, og smager faktisk bedst hvis den lige står en dag og trækker - selvom den ofte er spist dér ;)

Sanne  -  2016-09-04 17:05:25
Kom hakkede mandler i, mums

Stinne  -  2016-07-14 11:36:58
Jeg har lavet den med alm mælk og natron og det bliver samme resultat .. (: Jeg puttet kagen i Muffins forme i stedet for, og gav den 12-15 min i forvarmet oven, lavet det til min kærestes arbejdsplads, en ordenlig håndværker flok ! Det faldt i god jord, og den er stadig luftig ..

annette  -  2016-07-13 18:00:35
super nem kage at lave jeg havde ingen kærnemælk så brugte bare letmælk istedet for jeg har lige bagt en stor bradepande fuld så her dufter af kanel i hele huset

Charlotte   -  2016-07-01 12:52:54
Ganske enkelt en fantastisk kage. Der gør sig god til alle slags festligheder - store som små. En nem kage både i at lave og sætte sit eget præg med krydderier og toppen. Genial!!

Maria  -  2016-05-29 08:50:10
Den er super god! Lavede den til min kærestes familie og alle var helt vilde med den!

Ella  -  2016-05-21 13:27:54
Elsker den ❤️

Ulla  -  2016-05-12 15:20:22
Mega god -og let at lave, men varm IKKE glasuren. :)

  -  2016-04-19 11:01:12
Det smagte rigtigt godt

Kira  -  2016-03-26 15:08:38
Jeg har lavet denne kage mange gang, men de sidste to-tre gange har den ikke ville hæve. Følger opskriften til punkt og prikke, men den vil bare ikke hæve. Det er ellers sådan en god kage!!!

Louise Helene  -  2016-03-04 13:46:53
Tilføj en ekstra spsk kanel og tilsæt diverse krydderier fra en krydderkagen. Ekstra tyk glasur og en bedre kage findes ikke!

  -  2016-01-27 08:21:48
Man kan sagtens bytte kærnemælken med normal mælk, det har jeg gjort flere gange og det giver det samme resultat ;)

Per  -  2015-12-29 10:25:30
Bytter du kærnemælken ud med mælk så skal du også bytte natron ud med bagepulver, og så er det ikke sikkert at kagen hæver så fint som her, så ikke noget jeg ville gøre

  -  2015-12-28 15:24:46
kan man bytte kernemælk med normalt mælk ud?

  -  2015-11-22 16:34:27
Tror kærnemælken og natron hænger sammen og får kagen til at hæve. Men jeg har hørt det. Men bagetiden der var jeg oppe på 60 min ved 200 grader det fatter jeg ikke hvis I andre kan gøre det på det halve.

  -  2015-11-08 13:42:50
Den var rigtig god, den skal jeg helt sikkert lave igen, kunne næsten ikke lade vær med at spise hele kagen selv😂

  -  2015-11-05 17:31:31
er det en stor bradepande, eller en lille

Thomas_0408  -  2015-10-24 16:26:20
En rigtig dejlig kage som er nem at lave, tilsætter lidt mere kanel end det der står skrevet, så er jeg ligeglad med de EU regler om kanel! Aldrig for lidt smag af kanel :-)

Diana  -  2015-09-18 13:57:14
Så har jeg lige sat den over. Første gang jeg bager kage, krydsfinger for mig! :D

  -  2015-08-17 16:29:10
kan den fryses ned

  -  2015-07-04 19:35:10
Jeg elsker denne kage. Den er dejlig luftig og har en lækker glasur. Når jeg har lavet den er der ikke noget til at gemme til næste dag. Alle elsker den.

Ib  -  2015-06-12 12:37:44
Jeg synes den var rigtig god. Jeg synes det er en af de bedste kager jeg nogensinde har smagt.den kan klart anbefales

Anonym  -  2015-05-04 16:47:10
Den er meget god kan helt klart anbefales

sumakm  -  2015-04-28 18:52:52
Hold da helt op, har prøvet så mange kanelkage opskrift, men gik galt hvergang... meeeeen denne her opskrift er noget helt andet, første gang jeg har lavet en sååååå god kanelkage, kan absolut anbefales, desuden har jeg brugt letmælk istedet for kærnemælk ..

Per  -  2015-03-25 07:58:49
Det er almindelg sort kaffe, ikke pulverkaffe

Zara  -  2015-03-25 00:01:03
Kaffe færdig lavet - er det så almindelig sort kaffe som er lavet og drikke klar, eller er det bare kaffe pulver? Håber lige der er en der kan hjælpe mig her har aldrig lavet kanel kage før. :-)

Maria   -  2015-02-28 20:11:13
Total mislykkes i almindelig ovn. Har sat den på varmluft og håber den kan redes

Annette  -  2015-02-06 09:20:25
Den er bare supper god. Vil bage den som muffins i dag.

grethe  -  2015-01-20 16:15:36
Min mand og elsker kanelkage,men der er alt for meget sukker i,derfor kommer jeg 2 revet gulerødder i og bruger 125g.smør( Becel)flydende,og 4 tsk. kanel,det er mums og dejlig svampet,prøv den.det er en kage man aldrig bliver træt af.Velbekomme.m.v.h. grethe fich-olsen

Louise :)  -  2014-12-07 23:54:37
Dejlig kage ... Mums .. Min mand er helt vild med den , han plejer ellers kun at spise brunsviger og min chokoladekage .. Dog tog jeg 2 skeer kanel og skeer med kakao og brugtesød mælk i stedet for .. Namme nam . Er spændt på om kagen stadig er der i morgen :)

sangeren  -  2014-10-17 13:58:06
den er bare smækker lækker uh den vækker minder i mig

Amanda   -  2014-10-12 13:51:05
Det er en super lækker kage! ELSKER den!!! Kan kagen laves til ca 20 personer? :)

L.l  -  2014-10-06 12:14:49
Den er rigtig god

Lotte  -  2014-09-14 15:38:28
Rigtig lækker kage.. Kan helt klart anbefales :)

  -  2014-08-06 22:16:08
Rigtig god kage men i stedet for kaffe putter jeg vand i

Rikke  -  2014-07-16 17:29:33
jeg tror det er en dum ide at lade smøren køle af....

sara  -  2014-05-29 20:36:39
Skal det ikke være æg i? Har ikke prøvet kage uden æg

Jeannette   -  2014-05-14 10:15:22
Min søns absolutte favorit. Dog uden kaffe i glasuren. Dejlig svampet og god smag af kanel.

Tut  -  2014-04-10 08:47:18
Kan man bruge alm. Mælk i stedet for kærnemælk? ?

  -  2014-03-20 21:26:56
Til jer der spørg om man godt bare kan bruge almindelig mælk, så ja. Har selv gjort det og den er da stadig super lækker :)

....  -  2014-01-28 19:28:35
Kagen vil slet ikke bage færdig, og kagen har nærmest fået en hård skal? hvad har jeg gjort forkert?

Olivsen1234  -  2014-01-11 12:57:45
Det er som at spise af himlen. Den er fantastisk.

  -  2013-09-07 20:06:09
Kan man godt brug mælk istedet for kærnemælk

Bording  -  2013-07-27 20:44:19
Den er virkelig god og nem at lave

christian  -  2013-06-23 02:43:10
en godt råd, kunne være, også at komme 2 tsk. vanille sukker i dejen :-) forsøgte det lige idag, og det gav et utroligt godt resultat.

  -  2013-03-21 12:15:03
Jeg har prøvet, at bage denne super gode kanelkage mange gange. Der står i opskriften, at den skal bage 30 min, men jeg kan erfare, at den skal have 40 min i varmluftsovn.

Kirstine  -  2013-03-21 10:55:16
Super lækker! Laver den tit, til mine venner og familie, og de kan ikke få nok af den! VERDENS BEDSTE KAGE ;-)

mig  -  2013-03-19 14:20:00
Ungerne kan bedst lide 2 spsk kaffe :D

Catia  -  2013-01-24 19:10:34
Lækker Lækker Lækker kage.. MUMS

Camilla Berg  -  2012-11-25 19:52:36
Fantastisk kage. Har lavet den mange gange og med samme gode resultat hver gang.

Sandra  -  2012-09-24 15:15:15
Prøver at alve den i dag, må jo have lave en kvajekage ti.l rideholdet, efter hesten tabte mig sidste gang.

Alberte  -  2012-09-15 12:52:52
Den er super god, det er anden gang jeg skal til at lave den!!!

Rikke  -  2012-09-01 08:54:58
Superlækker kage :D Nem at bage, rigtig god smag. Jeg puttede smørcreme ovenpå - det gjorde også lykke ;)

Sille  -  2012-08-13 16:58:44
Må man godt bruge vanillestang end vanillesukker?

Anni P.  -  2012-06-21 14:49:10
Lækker kage... Har bare en fejl.... Den smager af mere.... Tror jeg vil prøve med lidt revne gulerødder næste gang ;-)

Amanda. :D  -  2012-06-08 20:27:49
En rigtig lækker kage, men i stedet for Natron så brug bagepulver, så bliver den mere svampet og mere lækker. ;)

Ida  -  2012-05-26 12:19:28
HELE min familie elsker den.

Mig  -  2012-05-15 15:25:36
Det er en rigtig god kage:D

hulanamnam  -  2012-04-15 15:03:09
har allerede prøvt den den er mega god

Nicki  -  2012-04-14 17:51:42
Den smager skide god!

  -  2012-03-29 08:59:01
- Det er den bedste kanelkage jeg nogensinde har bagt og smagt! Kan varmt anbefaldes til andre. Og så er den super nem at lave. :-) Vil dog råde folk til at undlade kaffen i glasuret, det gør glasuren ekstra lækker!

Rikke  -  2012-03-08 14:28:56
Det er bare godt

Katinka  -  2012-03-03 19:32:02
umhhh... Det er bare en super fantastisk kage, lavede den til min klasse og de var vilde med den. Den er bare en evig succes, og kan bruges til ALLE lejligheder. Topkarekter herfra (:

Kageelskeren (-:  -  2012-02-15 12:43:28
Hej, har lavet dobbelt potion ville bare høre om den så stadig kun skal have 30 min?? eller er det så en time ?? (-:

Sofie......  -  2012-02-01 19:14:25
Meget god.. Men PAS PÅ, hvis i laver dobbelt portion løber den nemt udover.. Uuuuups!

Julia  -  2012-01-25 19:50:42
Suuuuuuper lækker kage! Nam nam...

Sara B  -  2011-12-28 23:56:17
BEDSTE KAGE EVER !! Jeg har kun lavet Shake'N bake før. Men denne her var så nem, at jeg tænkte at den måtte jeg kunne finde ud af! Den er vellykket, lækker, luftig uhm, uhm, uhm! No more Shake'N bake for me!

Asta og Gerd  -  2011-11-27 18:01:57
Det er den første gang vi har bagt den og den er bare fantastisk. 10 point fra os

dem som hader dejen!  -  2011-11-11 16:03:30
plejer jeres dej også at smage lidt surt af kernemælk :(

Drea  -  2011-10-13 13:35:48
Rigtig god kage!!! Men man behøver ikke bruge kærnemælk. Jeg brugte skummetmælk, og den er stadig lækker og luftig.

  -  2011-10-08 17:08:35
Super god kage - brugte letmælk i stedet for kernemælk. & kom en most banan i. :)

Anna  -  2011-09-17 11:14:36
Den ser lækker ud skal til at prøve den men behøver man at bruge kaffe?

Iben  -  2011-09-10 12:24:57
Har lige lavet den til min søsters 20 års fødselsdag og jeg glæder mig rigtig meget til at smage den! :o))))

Kage elskeren  -  2011-08-28 12:50:02
Super lækker kage 10/10 point!

De 3 :-d  -  2011-08-24 18:25:13
God kage vi lavede den helt selv, os tre piger på 11,10 og 8 år.

  -  2011-08-08 14:17:11
Kagens midte var stadig helt flydende efter 30 min. Det viste sig dog ikke da jeg stak i kagen for at tjekke om den var flyende - så jeg fik lidt en overraskelse da jeg skar første stykke.

Chili  -  2011-07-21 23:10:15
Helt klart en kage der bliver bagt igen og igen, der er ikke tal på hvor mange gange jeg har bagt den, og det er stadig den folk spørger om jeg ikke vil bage!! 10 HERFRA!! SUPER KAGE

Signe og Line   -  2011-06-25 11:32:53
enda også hvis man skriver 1000 personer.

Signe og Line  -  2011-06-25 11:30:46
vi syntes kagen smager mega godt men vi syntes at det er lidt dårligt at vis man skriver at kagen er til 20 pesoner står der at kagen skal være i en form på 23*33cm og det gør der også vis man skriver 5 personer.

Alberthe   -  2011-06-17 07:19:44
jeg har smagt den før men nu skal jeg SELV lave den ntil min fødselsdag d 23/6 og have med i klassen... den smager MUMS.

Maria :o)  -  2011-06-16 14:52:35
Jeg har bagt denne kage masser af gange,den er jo super lækker!! men idag havde jeg ingen natron og ikk ret meget sukker... Så jeg lavede den med bagepulver i stedet for natron. Og brugte Landlord sødemiddel i stedet for sukker. Og så blev der lavet muffins. Det mislykkes lidt. De smager godt nok, men har et stort luft hul inden i.. Jeg sku nok ha brugt mælk i stedet for kærnemælk til bagepulver. Men det kan sagtens lade sig gøre med sødemiddel i stedet for sukker :)

  -  2011-06-12 20:09:20
kagen er god, men glasuren blev dårlig

Heidi  -  2011-05-30 07:43:51
Sarah: Bare snup lidt af dine forældres færdiglavet kaffe. Eller brug en helt almindelig kop kaffe og brug 4 spsk af det :) Hvis du ikke ved hvordan man laver kaffe, så spørg en voksen omkring dig. Og held og lykke med dit kagebagning

..  -  2011-05-27 13:06:46
i stedet for så meget kaffe så er flydende (varm) kakao en fantastisk mulighed, der lige er prikken over i'et!(:

sarah  -  2011-05-23 17:37:54
Hej. Jeg vil lave denne kage, men ved ikke hvordan kafen skal være? Er der nogen der kan hjælpe? Altså ingredieniton? PS. er 12

Louise.  -  2011-04-12 14:50:18
Jeg har nu lavet den op til flere gange og den er super lækker. Tror jeg bliver nødt til at lave den igen:D

signe  -  2011-04-10 10:04:52
det er den bedste kage i verden

Mille  -  2011-04-04 21:29:33
Super-lækker-fantastisk-himmelsk.... total ynglings kage og så nem at lave :)

Nat.  -  2011-03-21 16:16:50
Hmm, jeg lavede kagen her tidligere. Den blev OK, men ikke verdens bedste kanelkage! :) - Og så var der små hvide klumper i. Det forstår jeg simpelthen ikke. Jeg sigtede alt tørt i... Men udover det, smagte den som sagt ok. Men ikke den bedste kanelkage jeg har smagt :) - Nat :)

June  -  2011-03-07 10:31:07
Tip: Brug flydende margarine købt på flaske i stedet for selv at smelte fedtstoffet (både til kagedej og glasur). Det er meget nemmere og kagen bliver "altid" superlækker :) Jeg har bagt de adskillige gange til forskellige formål - altid med succes. Både børn og voksne kan lide den. Brug gerne extra vanille i glasuren og spar evt. på kaffen hvis den bages primært til børn.

lol  -  2011-03-04 14:36:06
DEN BLEV FULDKOMEMT FLYDENDE, EFTER 40 MIN?!

Mathilde  -  2011-03-04 14:10:00
mmmh... den er bare super god især det der glasur.

Der er mere end 150 kommentarer til denne opskrift
Se resten af kommentarerne her