Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Christinas kyllinge -pasta ret

Christinas kyllinge -pasta ret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Christina

Indsendt :



Ingredienser:
4 stk.kyllingebryst
310 g.maakroni albuer
3 løg
3 gulerødder
2 zucchini / squash
7.5 dl.Karolines tomatsuppe
90 g.cremefraiche
185 g.cheddarost
 Hvidløg
 Karry
 Bacon tern
 Paprika
1 tsk.Fiskesovs
 Oscars grønsagsboullion
1 -2 tsk.sennepspulver
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Kyllingen skæres i tern af ca 2 * 2 cm. Pasta koges efter posens anvisninger, dog er det en god ide at de ikke er kogt helt. Bacon brunes og tages af panden og lægges på fedtsugende papir. Løgene steges i karry til de er bløde, derefter tages de af. Kyllingen krydres med salt, peper og paprika og brunes på panden.

Gulerødder og squash skæres i tern, og løg, bacon , kylling , hvidløg og gulerødder samles i panden og svitses godt. Nu tilsættes tomatsovsen, sammen med boullion, fiskesovs, og sennepspulver. Rettes koger nu i 5 -10 min hvorefter squash puttes i . Rettes smages til med sat og peper, og cremefraiche tilsættes,hvis der er ekstra cheddarost ,så kan det smides i retten.

Pasta og retten blandesi et fad og der lægges cheddarost på toppen
varmluft ovn 200 grader i 30 min


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1710 gange,
og udskrevet 37 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu