Christinas kyllinge -pasta ret

Christinas kyllinge -pasta ret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Christina

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stk.kyllingebryst
310 g.makaroni albuer
3 løg
3 gulerødder
2 zucchini / squash
7.5 dl.Karolines tomatsuppe
90 g.cremefraiche
185 g.cheddarost
 Hvidløg
 Karry
 Bacon tern
 Paprika
1 tsk.Fiskesovs
 Oscars grøntsagsbouillon
1 -2 tsk.sennepspulver
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Kyllingen skæres i tern af ca 2 * 2 cm. Pasta koges efter posens anvisninger, dog er det en god ide at de ikke er kogt helt. Bacon brunes og tages af panden og lægges på fedtsugende papir. Løgene steges i karry til de er bløde, derefter tages de af. Kyllingen krydres med salt, peber og paprika og brunes på panden.

Gulerødder og squash skæres i tern, og løg, bacon, kylling, hvidløg og gulerødder samles i panden og svitses godt. Nu tilsættes tomatsovsen, sammen med bouillon, fiskesovs, og sennepspulver. Rettes koger nu i 5 -10 min hvorefter squash puttes i. Rettes smages til med sat og peber, og cremefraiche tilsættes, hvis der er ekstra cheddarost, så kan det smides i retten.

Pasta og retten blandes i et fad og der lægges cheddarost på toppen
varmluft ovn 200 grader i 30 min





karakterer:
Opskriften er vist 3010 gange,
og udskrevet 54 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu