kyllingebryster skåret i tern2 kyllingebryster skåret i tern
3
fed
finthakket hvidløg3 fed finthakket hvidløg
4.5
dl.
kyllingeboullion4.5 dl. kyllingeboullion
2.5
dl.
fløde2.5 dl. fløde
250
g.
tørret pasta250 g. tørret pasta
150
g.
parmasamost revet150 g. parmasamost revet
Opskrift:
Steg kyllingen, tilføj derefter hvidløg. Tilsæt boullion, fløde og pasta. Bring til kog. Lad retten stå og simre ved lav varme i 15 - 20 minutter. Tilføj parmasanost og rør rundt.
Server!
Kan evt. sereveres med bacon.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 2596 gange, og udskrevet 58 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider