Koteletter i fad med bacon og cocktailpølser
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Tilberedningstid : 30 minutter Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Prinsesse Zelda Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 1006713 gange,
og udskrevet 16958 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (220 stemmer) |
|
Kommentarer lea - 2022-09-26 20:06:43 Lisa. jeg vil mene der mangler 1/2 til en hel liter vand med en grønsags buliong. Som alle opskrifter er det vejledende mængder. - Fløde er da 0.5 liter. det hjælper også..... Lisa - 2022-06-28 14:42:51 Er det muligt at lave på forhånd og gemme i køleskabet inden den tilberedes i ovnen? Lea - 2022-05-23 17:20:39 Hejsa Jeg prøvede retten af i dag, har jeg gjort noget forkert? Fløde+tomat dækkede ikke alt, og jeg kom det ikke i et fad som var for stort (vil jeg selv mene) 😅 Der var ikke nok sovs til 4 mennesker .. Dennis - 2022-04-15 12:09:51 Super god opskrift. Brug dog mindre fedt. extra krydderi og giv de sidste 5 min på fuld skrue på varm luft. Maibritt - 2022-02-15 16:44:34 Kan man ikke bruge fedtreduceret fløde ? Martin - 2022-02-13 18:07:20 20 min - efter de er brunet godt af, er alt for lidt. De skal mindst have 35 min. I ovnen efter de er svidset godt af på panden. Mathias - 2022-01-14 12:51:30 Medmindre at du er MEGET glad for løg og champion så kan du sagtens halvere det og erstatte med andet selvfølgelig. Jeg syntes det overvældede retten. 20 minutter i ovnen virkede også af for lidt. Jeg vil give det minimum 30 minutter næste gang. Sovens var vandet. Hanne - 2021-09-30 13:06:37 Hvorfor skulle den ikke være fryseegnet? Johnny - 2021-05-27 17:51:19 Kanon god mad og nemt Flemming - 2021-03-28 10:59:08 Kongeopskrift. Er dog enig med Helle: Giv den lidt jævning i fløden, og brug rigtig god bacon som du selv skærer i grove tern. Helle - 2021-02-27 18:16:28 Smager meget godt, men synes sovsen er for tynd. Vil give den lidt jævning næste gang. Jan - 2020-09-12 19:04:16 Det er bare den bedste opskrift af dem laver ikke andre. og jo pølserne kan også komme på panden tilmed en dejlig tyk souse har selv tilføjet mere løg og champi. Lars - 2020-09-11 15:59:12 Kom evt. porer, gulerødder, bønner i. Rigtig god opskrift. Carina - 2020-07-30 16:19:40 Skal Cocktailpølserne slet ikke på panden inden de lægges over Koteletterne i fadet? Gitte - 2020-04-29 13:35:52 Den smager for meget af olie, og det synes jeg ikke om. Sofie - 2020-04-28 20:42:37 Smagte desværre ikke af noget og sovsen er alt for tynd. Heidi - 2020-02-15 22:17:19 Super lækker opskrift. Min kæreste og hans kammarat blev i hvert fald glade 🙂 det ikk sidste gang jeg laver det - 2020-01-22 21:18:23 super også kun med mælk !! Emma - 2019-07-14 16:36:45 Jeg har lavet denne opskrift mange gange efterhånden og jeg har konkluderet at denne opskrift bare er bedst. Shc - 2019-05-09 18:21:53 Fabelagtig god. Skydtlita - 2018-09-13 15:50:00 Den er bare super god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne