Koteletter i kokossauce med karry og ananas

Koteletter i kokossauce med karry og ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Prinsesse Zelda

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
4 svinekoteletter
1 spsk.karry (3 tsk.)
1 ds.kokosmælk
1 ds.ananas
1 bdt.forårsløg (5 stk.)
50 g.cashewnødder
 Salt
 peber
 
 Olie til stegning
 Ris som tilbehør
Opskrift:
Skær ananas i tern og snit forårsløgene.

Krydr koteletterne med salt og peber og 1 tsk. karry. Brun koteletterne 1 minut på hver side og læg dem til side.

Kom lidt mere olie på panden og rist 2 tsk. karry.
Tilsæt forårsløg, ananas og cashewnødder og rist et kort øjeblik.

Tilsæt kokosmælken og læg koteletterne tilbage på panden. Lad det hele simre i 5-10 minutter.

Smag til med salt og peber og evt. karry.

Drys evt. med mynteblade og server med ris.


karakterer:
Opskriften er vist 2045 gange,
og udskrevet 60 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu