| |
|
Koteletter i kokossauce med karry og ananas
Koteletter i kokossauce med karry og ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter
Hovedingrediens : -
Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet
Indsendt af : Prinsesse Zelda
Indsendt :
| |
|
|
4 | | svinekoteletter4 svinekoteletter | 1 | spsk. | karry (3 tsk.)1 spsk. karry (3 tsk.) | 1 | ds. | kokosmælk1 ds. kokosmælk | 1 | ds. | ananas1 ds. ananas | 1 | bdt. | forårsløg (5 stk.)1 bdt. forårsløg (5 stk.) | 50 | g. | cashewnødder50 g. cashewnødder | | | Salt Salt | | | peber peber | | | | | | Olie til stegning Olie til stegning | | | Ris som tilbehør Ris som tilbehør |
| |
Skær ananas i tern og snit forårsløgene.
Krydr koteletterne med salt og peber og 1 tsk. karry. Brun koteletterne 1 minut på hver side og læg dem til side.
Kom lidt mere olie på panden og rist 2 tsk. karry.
Tilsæt forårsløg, ananas og cashewnødder og rist et kort øjeblik.
Tilsæt kokosmælken og læg koteletterne tilbage på panden. Lad det hele simre i 5-10 minutter.
Smag til med salt og peber og evt. karry.
Drys evt. med mynteblade og server med ris.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1562 gange, og udskrevet 49 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|