Olie varmes op til middel, og rød karry tilsættes.
Varm igennem i ca. 1 minut og tilsæt så kokosmælk, fiskesauce og sukker.
Laks lægges i sovsen, og tilberedes 15-25 minutter.
Laksen skal flage, når man trykker fladt ovenpå med en gaffel.
Det sidste minut tilsættes limeblade og chili.
Serveres sammen med ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 1684 gange, og udskrevet 43 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider