Løg og samme mængde syltede rødbeder finthakkes og blandes i farsen sammen med æg, muskatnød, salt og peber. der blandes mel i til den rette konsistens opnås.
Bacon steges på pande og ligges til side.
oksefarsen formes til små boller og steges i fedtet fra baconet og ligges til side.
hvidløg presses og steges i fedtet sammen med paprika. herefter tilføjes bouillon, og meljævning. kog op og tilføj tomatpasta. reguler tykkelsen med ekstra mælk.
Bollerne placeres i et fad og bacon spredes over. sovsen hældes over.
server med pasta og brød.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 1404 gange, og udskrevet 31 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider