Mørbraden afpudses og skæres i passende tern
Kyllingeleveren renses og skæres i passende stykker
Løgene skæres i halve ringe
Champignon skæres i kvarte
Kød og grøntsager brunes hver for sig i en stor stegegryde, hvorefter det tages op
Rødvin får lov til at reducere til ca. 1½ dl.
Kød og grøntsager tilbage i gryden
Vand, boullion, persille, salt og peber tilsættes. Retten får lov til at simre i 45 min.
Fløde tilsættes, simrer 10 min.
Jævnes efter behov, brug evt. kulør.
Retten smages til med blåskimmelost, salt og peber
Serveringsforslag:
Serveres med ris eller kartoffelmos og asier eller drueagurk – hertil en råkostsalat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 2908 gange, og udskrevet 60 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider