Dampet helleflynder med flødepeberrodssovs

Dampet helleflynder med flødepeberrodssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red:

Dampet helleflynder med flødepeberrodssovs, billede 4 Dampet helleflynder med flødepeberrodssovs, billede 1 Dampet helleflynder med flødepeberrodssovs, billede 2 Dampet helleflynder med flødepeberrodssovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.helleflynderfilet
 
 Sovs:
25 g.smør
1.5 spsk.hvedemel
2.5 dl.mælk
2.5 dl.piskefløde
40 g.revet peberrod
 
Opskrift:
Helleflynderfilet del i portionsstykker lægges i en pande smurt med lidt smør eller olie. Krydr med salt og hæld lidt vand ved. Dampes ca 10 minutter til kødet er fast og hvidt.

Sovs:
Smørret smeltes i en lille gryde, hvedemel drysses over og det røres sammen. Mælk og fløde tilsættes lidt efter lidt, og sovsen koges op. Lige inden servering tilsættes den revne peberrod.

Serveres med små kogte kartofler.


karakterer:
Opskriften er vist 6449 gange,
og udskrevet 52 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu