Helleflynderfilet del i portionsstykker løgges i en pande smurt med lidt smør eller olie.
Krydr med salt og hæld lidt vand ved.
Dampes ca 10 minutter til kødet er fast og hvidt.
Sovs:
Smørret smeltes i en lille gryde, hvedemel drysses over og det røres sammen.
Mælk og fløde tilsættes lidt efter lidt, og sovsen koges op.
Lige inden servering tilsættes den revede peberrod.
Serveres med små kogte kartofler.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5544 gange, og udskrevet 42 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider