Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dampet helleflynder med flødepeberrodssovs

Dampet helleflynder med flødepeberrodssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Dampet helleflynder med flødepeberrodssovs, billede 4 Dampet helleflynder med flødepeberrodssovs, billede 1 Dampet helleflynder med flødepeberrodssovs, billede 2 Dampet helleflynder med flødepeberrodssovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.helleflynderfilet
 
 Sovs:
25 g.smør
1.5 spsk.hvedemel
2.5 dl.mælk
2.5 dl.piskefløde
40 g.revet peberrod
 
Opskrift:
Helleflynderfilet del i portionsstykker løgges i en pande smurt med lidt smør eller olie. Krydr med salt og hæld lidt vand ved. Dampes ca 10 minutter til kødet er fast og hvidt.

Sovs:
Smørret smeltes i en lille gryde, hvedemel drysses over og det røres sammen. Mælk og fløde tilsættes lidt efter lidt, og sovsen koges op. Lige inden servering tilsættes den revede peberrod.

Serveres med små kogte kartofler.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5203 gange,
og udskrevet 37 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu