Kødet brunes i hed olie *Olien hældes fra *Kødet drysses med mel og afbages *Løgene svitses *Hvidvin tilsættes og koger ned til ca. halv *Tilsæt presset hvidløg, tomatpure´og salt *Skyen/bouillonen tilsættes til kødet er dækket og brasieres under låg til kødet er mørt.
I mellemtiden ristes champignonerne i smør, og stilles til side.
ægget slåes ud i en lille cocotte,hvorpå det forsigtigt vendes ned i en gryde med varm olie,
med en grydeske trækker du forsigt hviden hen over blommen fra alle sider,således at blommen er
pakket ind, nu kan ægget vendes, og steges i ca. 15 sekunder,til det er gyldent.
anrettes på hjerteformet,smørristet brødcrouton.
Kødet tages op *Skyen kommes igennem en sigte, koges op og afskummes
Kødet kommes i gryden og tilsættes de smørristede champignon
Tips:
Anrettes med grofthakket persille over. Serveres med kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6232 gange, og udskrevet 41 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider